U rosteru samo devet igrača, a Papapetru preskočio trening: Muke Partizana pred meč sa Olimpijakosom 1Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Trener Željko Obradović ima maksimalno sužen izbor igrača za sledeći nastup u Evroligi.

Što zbog odsustva povređenih prvotimaca što zbog puštanja pojedinaca u reprezentaciju Srbije, za mečeve kvalifikacija za Mundobasket, Partizan je u Atinu otišao sa svega devetoricom igrača.

Za meč protiv Olimpijakosa, tako, konkurišu samo Kevin Panter, Jam Madar, Džejms Naneli, Zek Ledej, Matijas Lesor, Tristan Vukčević, Gregor Glas, Đorđije Jovanović i Joanis Papapetru..

Međutim, sa večerašnjeg treninga u Atini stigla je još jedna zabrinjavajuća vest. Papatreu ga nije odradio, jer se Grk nije osećao dobro, pa ostaje da se vidi hoće li mu to ugroziti nastup.

„On je sinoć oko devet uveče zvao i požalio se da ima temperaturu, došao sam odmah kod njega. Na svu sreću test na korenu je negativan. Uzeli smo sve analize. Dobio je terapiju. Malo mu je bolje. Danas je pauzirao u dogovoru sa Željkom, sutra će trenirati pa koliko može“, raportirao je večeras iz grčke prestonice klupski doktor Moma Jakovljević.

Ovaj meč sedmog kola Evrolige igra se 10. novembra, od 20.00 časova, a Partizan ga dočekuje sa tri pobede i tri poraza. Olimpijakos je četvrti na tabeli sa skorom 4-2.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari