U Zaječaru održan teniski turnir “Timočka Krajina OPEN 2022” 1Foto: AS Timok

U sportskom kompleksu Popova plaza u Zaječaru minulog vikenda teniski klub “AS Timok” organizovao je međunarodni teniski turnir “TIMOČKA KRAJINA OPEN 2022”.

Pored takmičara iz Srbije učešće su uzeli i teniseri TK “Bdin” iz Vidina iz susedne Bugarske. Pored odličnih forhenda, bekhenda i servisa, za taj nivo takmičenja, i taj uzrast, viđeni su odlični mečevi, ali najviše raduje drugarstvo i fer plej koji su klinci sa reketima na terenu pokazali.

“Na terenu ljuti protivnici, ali već posle mečeva najbolji drugari. Mali teniseri iz Zaječara, ponudili su sve čari i pokazali svu lepotu naše Popove plaže svojim prijateljima iz susedne Bugarske”, poručuju iz TK “AS Timok”.

Mini golf, teretana na otvorenom, skejt park, odbojka na pesku, samo su deo druženja, pored tenisa. Sklopljena su velika prijateljstva, uz dogovor da uskoro teniseri AS Timoka, uzvrate posetu u Bugarskoj.

Svi rezultati su ostali u drugom planu, a organizator turnira je sve učesnike nagradio peharima, medaljama, diplomama i sportskim majicama.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari