Uhapšeni navijač pozvao oca iz grčkog zatvora: „Ja odavde neću izaći živ“

Ostavite komentar


  1. Aha , sad zna da je zeznuo. UEFA je kriva za sve ovo , treba zabraniti svim klubovima sa Balkana učešće u Evropi dok se dne reši situacija sa navijačima.

  2. A u Srbiji? Kakav je u Srbiji fudb i kakvi su navijači? Ovo što igraju u Srbiji, da li je to fudbal, da li je to liga, kakav je FSS…? Odgovori su, naravno: katastrofa, ni F od fudbala, ni O od organizacije ni R od regularnosti, a „organizovani navijači“ – bande razularenih huligana i kriminalaca po kapom i komandom političkog režima.
    A pričamo i komentariše i evropski fudbal, hrvatske i grčke navijače!?
    Bedno! Trebalo bi prvo da pogledamo ogroman prljavi veš i gomile đubreta u svom srpskom fudbalskom i državnom dvorištu.

  3. Nema potrebe da sve momke drze u zatvoru nek nsdju ubicu ostale deportovsti u Hrvstsku

  4. A da li će naučiti lekciju to je već druga stvar. Ja se nadam da će čak i širiti glas i pozivati na razum navijače ali mala je šansa. Budale.

  5. cccc sve neka fina deca, a presli hiljadu kilometara da bi huliganisali, tukli se i pravili nered.

  6. Dodatak, izvinjavam se na ponovnom ukljucenju… niko tamo nije uhapsen bezveze. Kad odsluze kaznu za dela koja su cinili, od remecenja javnog reda i mira pa nadalje, neka ih izbace iz Grcke, ali dobro da im naplate ovu ekskurziju ne zato sto je o Hrvatima rec, nego da vide svi kandidati u buducnosti sta ih ceka.

  7. Pustiće ih kad intervenišu Nataša Kandić i Sonja Biserko. Čudi me da se još nisu oglasile.

  8. Inace je miran a sad uznemiren? U zatvoru je sa AEKovim ubicama a on je prodavac cveca? Bice mu u zatvoru onako kako treba da mu bude.

  9. Jel ih neko sibao da idu tamo? A roditelji?… Trebali ste ih bolje vaspitati… Idu junacine da se biju…

  10. Radovan
    Pa to bi im bila nagrada, i vrhunska nepravda.
    Masovno se organizovali da nekog umlate, umlatili, i sad treba samo jednog osuditi a ostale pustiti da se vrate u Hrvatsku, gde će biti dočekani kao heroji?

  11. Чуј навијач. Навијач дође са дететом и гледа утакмицу са уживањем. Ови хулигани су дошли са намером да ломе, униште, туку, убију.

  12. Jbg moraju malo da osete trnje i da ojacaju… Sigurno ce imati domacinski tretman u grckim zatvorima, pa Grci su poznati kao jako gostoprimivi ljudi… Dok im ne dodjes u drzavu i ubijes sunarodnika…u svakom slucaju, nadam se da ce da se ponosno vrate na svoju tribinu sa lepim uspomenama

  13. Niko Vas nije terao u Grčku ,sada imaš vremena da malo razmišliš o BBB ako imaš mačor razuma

  14. JEL GA OTAC TERAO DA IDE!!!
    SADA KUKANJE!!!
    SVI ZNAJU DA SU TURSKI I GRCKI ZATVORI NAJGORI

  15. Naučili su da oštre onu stvar nad Srbima kad god im se prohte.Malo su se zaigrali sa Grcima.Skupo će platiti za ubijenog Grka

  16. Dečko ne želim da iko ubije, želim da se vratiš kući. Ali ti nisi tamo otišao da navijaš nego da razbijaš. Otišli ste ilegalno, moraš neku kaznu da istrpi. U celoj priči najgori su vaši roditelji.

  17. Hoćete li da se bijete! Osuditi stoku na što duže kazne i dozirati degeneka svaki dan! Stoka nevaspitana,kako su odgojeni,nemati milosti ne samo za njih nego za sve huligane širom svijeta!

  18. Zatvor nikad nije poželjna destinacija. Nikad i nigdje. Zato,pazi kojim putevima hodiš…

  19. Pa trazio si djavola, jer ti receno: Bez publike, a ti i tvoji saumobolnici, heroji, neprikosnoveni iz inata tamo nekome, a kome nego sebi. Kada se ludost istisne iz mozga, pristojnije, lepse i duze se zivi. Otac ti moze pomoci sa utrhom, ali da te nije takvog stvarao, vise bi ti pomogao !

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.