Upaljena lampica: Fudbaleri Zvezde tvrde da su izvukli pouke iz poraza od Helsinkija

Ostavite komentar


  1. Teorijski, fudbaleri Zvezde mogu da izvuku pouke iz poraza od Helsinkija. Praktično ne mogu, jer u tom timu nema kvaliteta za neke evroske domete. Čak ni one iz prošle godine. Teško je poverovati da se opet može dogoditi više nego srećni rasplet, poput onog sa Salcburgom, prošle godine. Salcburg je bio mnogo bolji u oba susreta, ali je sreća bila na srtani Zvezde. Uostalom, iako sam celog života zvezdas, jasno je da Liga šampiona nije Zvezdino društvo.

    1. Slažem se u potpunosti . Stvarno je mučno gledati naše timove i iz udobne fotelje . Ne razumem zašto navijači još daju pare za takvo mrcvarenje .

  2. Nije samo ova utakmica odigrana loše, Zvezda igra loše još od početka plej ofa pa do dana današnjeg. Mislim da je glavni krivac za ovakvu igru trener Milojević koji nema hrabrosti da igračima kojima nije mesto ni na klupi, a kamoli u timu kaže hvala. Milojević i igrači treba da znaju da igraju u ZVEZDI a ne na nekom poljančetu. Bekovski par neodgovoran, (a u rezervi sede bolji) Ben ni senka igrača od prošle godine, vezni igrači ne mogu da daju niti jedan pravi pas, ne vidim da i jedan igrač zna da šutne loptu sa distance. Sramota me je što sam ZVEZDAŠ a ujedno i SRBIN pa mi ovakvom igrom i zalaganjem sramote i ZVEZDAŠTVO i SRPSTVO. Milojeviću pogledaj šta radi Lalatović sa deset novih igrača u Vojvodini, i šta je radio u Radničkom sa mnogo slabijim igračima nego što Zvezda ima.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.