Uspela akcija pred meč “Orlova” - Mozzart donira milion dinara za lečenje male Vanje 1Foto: Promo /Mozzart

Utakmica za bezbrižno detinjstvo Vanje Malović još traje, ali je ona jedan korak bliže pobedi. U tome su joj pomogli mnogobrojni ljudi dobre volje koji su doneli odluku i učestvovali u akciji Fudbalskog saveza Srbije, Grada Beograda i kompanije Mozzart.

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću uputiti je million dinara za lečenje tromesečne bebe.

Naime, uoči meča reprezentacije Srbije protiv Luksemburga ispred stadiona “Rajko Mitić” su se vodile još dve borbe – za suzbijanje epidemije i za Vanju Malović koja boluje od spinalne mišiće atrofije. 

Grad Beograd je na dobroj poznatoj lokaciji u Ljutice Bogdana postavio vakcinacioni punkt, a za svakog vakcinisanog u ovoj humanitarnoj akciji, kompanija Mozzart izdvojila je 5.000 dinara za fond još jedne bebe kojoj je potrebno 2,5 miliona evra za najskuplji lek na svetu.

Svako ko je doneo važnu odluku i primio prvu dozu baš na stadionu, dobio je ulaznicu za meč,  ali i priliku da osvoji vredne nagrade.  Najsrećniji bio Nenad Đorđević  koji je osvojio  Sony playstation 5.

Srećne ruke još bili su Nenad Vučetić,  Anđelija Papić,  Milica Popović,  Lazar Lukić,  Stefan Isailović, Dragan Papić, Katarina Nikolić, Aleksandar Vlašić, Zlatko Trifković i Miodrag Jašović koji su dobili opremu od Fudbalskog saveza Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari