Usvojena nova pravila: Vaterpolo više neće biti isti

Ostavite komentar


  1. Neke izmene su zaista dobre, dok nekima nisam oduševljen. Proteklih godina sportovi sve više gube na lepoti a dobijaju na grubosti, snazi i brzini. Slično kao američki filmovi (novac, ubistva, jurnjava).

  2. ako istna da se menja pravilno vater polo sudije ne sude pravilno treba injima kazna to je kotupcija

    1. A,……….. da mi obogatimo naš rečnik i da, naprimer, kada neko nešto „tupi“, ili nešto nesuvislo kaže i, uz to pravi nedozvoljene gramatičke i pravopisne greške, recimo, uvedemo novi termin „koTupcija“ i da Vama autorizujemo izumiteljstvo, šta mislite?

  3. Sve ide u pravcu biznisa. Verovatno ovim pokusavaju da izvrse pritisak na vodece zemlje u vaterpolu. Ali i atraktivnost igre. U svakom slucaju lova na karaju odlucuje.

  4. teško će vaterpolo ikad biti popularan jer je to plivanje sa jedne na drugu stranu isuviše monotono za većinu današnjih gledalaca. čak i mi koji volimo ovaj sport iskoristimo to vreme da skoknemo do kuhinje ili wc-a : )

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.