"Videćemo da li ćemo igrati Kup": Nebojša Čović još ne zna da li će Crvena zvezda braniti trofej, iako kaže da "ima ambicije" u tom takmičenju 1foto: Srdjan StevanovicSrdjan Starsportphoto ©

Predsednik aktuelnog košarkaškog šampiona Srbije konačnu odluku najavio za početak dolazeće nedelje.

Razlog premišljanja je stari, a tiče se nereagovanja Košarkaškog saveza Srbije na prošlosezonsko skandalozno odustajanje Partizana od završnice domaće Superlige, odnosno nekažnjavanje večitog rivala crveno-belih, a izjašnjavanje o aktuelnoj temi je novo. I izrečeno je u jutarnjem programu TV Prva.

„U ponedeljak ili utorak ćemo doneti odluku o učešću o Kupu. Iz prostog razloga – kako da učestvujete kada KSS nije sankcionisao nekog jer je napustio takmičenje, ponizio celu košarku. Mi sad treba da razgovaramo oko igrača za prozore. S kim da razgovaramo“, izgovorio je Nebojša Čović.

Da bi u nekom trenutku, odgovarajući na novinarsko pitanje o eventualnom dolasku bivšeg kapitena reprezentacije Srbije, Miloša Teodosića, sledećeg leta u klub sa Malog Kalemegdana, nagovestio učešće na turniru Kupa Radivoja Koraća, od 15. do 18. februara u Nišu. I odbranu jednog od tri trofeja iz drugog trenerskog mandata Dejana Radonjića.

„Imamo priču, imamo razgovor, da li će igrati ili ne videćemo. Sačekajte da odigramo sezonu. Danas imamo Zadar. Imamo Kup, gde imamo ambicije“, zaključio je predsednik Crvene zvezde, čiji strateg Duško Ivanović i njegovi izabranici odbranu primata u ABA ligi nastavljaju večerašnjim duelom sa hrvatskim rivalom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari