(VIDEO) Mesi gromko peva (o) Maradoni: Mada ga neki smatraju boljim od legendarnog Dijega Armanda, genijalni Leo obožava zemljaka 1 EPA-EFE/RAUL MARTINEZ

Kapiten novog svetskog prvaka u fudbalu, reprezentacije Argentine, snimljen kako na porodičnoj proslavi peva čuvenu pesmu, posvećenu pre svega čuvenoj „desetki“.

Lionel Mesi još se nalazi u svom domu u Rosariju i ne prestaje da se druži sa običnim svetom, pa je tako iskoristio priliku da prisustvuje žurci povodom rođendana njegove mlade rođake.

Kada se pojavio u sali, gosti su zapevali čuvenu pesmu „Muchacos“, čiji stihovi su posvećeni fudbalskoj veličini pokojnog Dijaga Armanda Maradone i njegovog, još aktivnog, naslednika.

 

Zvanično najbolji igrač nedavnog Mundijala i drugi strelac tog turnira nije se snebivao, već je uz popularno mahanje rukom u pravcu neba, zapevao što i svi ostali.

„Momci, sada se opet nadamo; hoću da osvojemo treću titulu, hoću da budemo svetski šampioni; A Dijega možemo da vidimo kako sa neba navija za Lionela!“, glasi deo pesme koji su navijači Gaučosa ponavljali sve dok nisu doživeli veličanstveno šampionsko veče ovog 18. decembra.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari