VIDEO Protest navijača protiv aktuelne uprave FK Partizan 1Foto: Sport Danas

Navijači Partizana nezadovoljni aktuelnom upravom fudbalskog kluba okupili su se kod Terazijske česme, a zatim krenuli u protestnu šetnju.

Čuju se pesme „Lopovi, lopovi, sede nam u upravi“ i „crno-bela zastava zar vam nije svetinja“.

Kako je ranije saopšteno, plan je da se stane kod FSS, zatim kod Skupštine, gde će biti predat Apel za promene, a kraj šetnje biće kod zgrade Vlade Srbije, javlja N1.

Nekadašnji fudbaler Partizana i reprezentacije Jugoslavije Dževad Prekazi rekao je za N1 da je ovaj fudbalski klub danas u okovima i da ga treba osloboditi, kao i da njime treba da upravljaju bivši fudbaleri i „legende“ kluba.

VIDEO Protest navijača protiv aktuelne uprave FK Partizan 2
Foto: Starsport

Podsetimo, nekadašnjih 79 prvotimaca ovog kluba potpisalo je „Apel za oslobođenje Partizana“, koji su pokrenuli članovi udruženja bivših igrača, trenera i istaknutih sportskih radnika. Oni dokumentom se traže ostavke direktora kluba, predsednika, članova uprave, raspuštanje klupske skupštine i istraživanje funkcionera ovog kluba.

U dokumentu se još navodi da je „klub koji je nekad bio simbol slobode, sada otet i zarobljen“, a Prekazi je, gostujući na N1, istakao da su ga zarobili ljudi koji su tu već sedam godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari