Vitor Roke nagovestio da će preći u Barselonu 1Foto: EPA-EFE/Ernesto Guzmán Jr.

Brazilski napadač Vitor Roke, koga „merkaju“ Barselona i drugi evropski velikani već duže vreme, dao je intervju za madridski AS u kome je pričao o svojoj budućnosti, iako nije definisao koja će mu biti naredna destinacija u karijeri.

Kada su ga pitali o njegovoj kompatibilnosti sa Rafinjom, igračem Barselone, rekao je „ne znam, još ne igram za Barsu“, uz taj poslednji prilog „još uvek“ koji je odao čin misterioznosti, odnosno nagoveštaja da je mladi Roke na putu ka „Kamp Nou“.

Konkretno, kada je upitan o njegovom dolasku u Evropu, on je rekao da je fokusiran na sadašnji klub.

– Pokušavam da se fokusiram više na sadašnjost nego na budućnost, jer je danas važnije nego sutra. Moja sudbina je u rukama Boga, tako da nastavljam da radim sa poniznošću. Moja budućnost će biti rezultat današnjeg rada. Trudim se da se ne fokusiram na ono što se dešava van terena. Mislim na sadašnjost sa Paranaenseom i to mi je trenutno najvažnije – istakao je mladi Roke.

Napadač Atletiko Paranaensea priznao je da su njegovi idoli Nejmar zbog toga što je Brazilac, Kristijano Ronaldo zbog svog napornog rada i Haland jer je rođeni strelac.

Roke ima san da zaigra Ligu šampiona.

– Da, bez ikakve sumnje. Svi fudbaleri sanjaju da je igraju. Nastaviću da radim da to i ostvarim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari