Vlada Srbije zabranila rukometnu utakmicu Srbije i Kosova

Ostavite komentar


  1. Једини разлог забране утакмице је страх од демонстрација против политике великог вође и његових чауша. Власт хоће да призна Косово али сада се јавља познати синдром по називом – прпа бато.

    1. rade botovi na minusijadi, ali su tragovi u martovskom snegu zaledjeni, tako da sa ovom surovom istinom moraju kad tad da se suoce, a psi laju, laju, av, av, av,……ali se oni iz bunila vodjovodje nece probuditi, zalosno

      1. Da MiLose ali opozicioni komentari malo zesci srpski na nivou ….popravnog.

  2. Kada su glasali da se Kosovo primi u razne sportske organizacije znali su da će ovako nešto desiti tj. pritisak navijača. Ali pravdati se da: „Nećemo da bijemo narod zbog nečega što ni sami ne verujemo…“… Bravo! Verujemo da je Srbija LGBT država pa svaku „Gej Paradu“ branimo sa 6.000 policajaca i blokiranim Beogradom. G-dine Ministre, treniraj strogoću nad onim policijskim službenicima i onim koji su fiktivnim prebivalištem do sada dali preko 200.000 srpskih pasoša sa belim šengenom a da u isto vreme Srbi koji su ostali na KiM čekaju da R. Kosovo dobije viznu liberalizaciju da bi putovali bez vize… Zamislite se koja je tu korupcija u pitanju i moguće nenaplaćene kazne za lažne prijave prebivališta – najmanje 40.000.000 evra. Tvojim potezom si načinio „Medveđu uslugu“ i srpskom sportu uopšte u organizaciji velikih turnira i evropskih i svetskih prvenstava. Da je Brnabić dosledna trebala bi da ministra automatski suspenduje i stane ispred mladih reprezativki R. Kosova i Srbije kao što je onomadne šetala Beogradom sa svojom lepom, malom plavušicom.

  3. Bravo Srbijo! Svaka cast na odluci Vlade Republike srbije. Cuvajmo dostojanstvo!

  4. Sramota!Skandal!Zabraniti jednu rukometnu utakmicu zenskih reprezentacija Kosova i Srbije.Ovo su ‘rezultati’ sirenja mrznje po tabloidima u Srbiji,tipa-informer,kurir,alo,novosti…!Da se ja pitam,zabranio bih ucesce Srbije na svim takmicenjima u svetu,bas zbog sirenja mrznje protivu Albanaca,Bosnjaka,Hrvata,tj.da se Srbija dovede u red i da se oslobodi ruskog uticaja.

  5. Pa čekaj, obavezao si se da nećeš sabotirati prijem Kosova u međunarodne sportske organizacoje, dali ste zsleno svetlo da Rukometni savez organizuje ove kvalifikacije i sada ova komedija sa zabranom 15- godišnjakinjama da se takmiče. Što ste prihvatali organizaciju ?

    Očigledno je da građane ove zemlje smatrate budalama. I očigledno je da vam to oni ne zameraju..

    Pretpostavljam da Vučić smatra da je ova dvostruka igra mnogo pametna. Ali, ovako samo državu izvrgavate ruglu.

  6. Pitam se kakve veze ima sport sa politikom.Nije imalo razloga da se utakmica otkaze jer ta deca Srpske i Albanske nacionalnosti nisu kriva sto je Kosovo proglasilo nezavisnost.Mi mladi iz Srbije vidimo da im nije bilo dovoljno sto su nam pogresnom politikom na celu sa Milosevicem unistili detinjstvo nego se ide dalje sa ciljem da nam uniste i mladost.Moji prijatelji glavom bez obzira odlaze ili se spremaju da odu iz ove bajne zemlje u neku od zapadnih zemalja ,zanimljivo niko od njih u Rusiju u traganju za boljim zivotom.Umesto da nam omoguce bezbrizniji zivot kada je egzistencija u pitanju oni svi redom samo pricaju o Kosovu a od rezultata ni traga kada je ono u pitanju a vecina naroda zivi u bedi. Neka malo vise racuna povedu o Srbiji a kada je Kosovo u pitanju upotrebicu onu narodnu “Kasno Janko na Kosovo stize“.

  7. Bravo Srbijo! Svaka cast na odluci Vlade Republike srbije. Cuvajmo dostojanstvo!

  8. Bravo redakcijo! Dozvoljavate Stevanovićevim botovima da pišu i glasaju a normalne kritičke komentare ne objavljujete…

  9. U potpunosti se slazem sa odlukom vlade i ministra, jer nema svrhe igrati sa „reprezentacijom“ drzave koja ne postoji, a neredi bi se tesko izbegli u takvom mecu.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.