Vladan Milojević u klubu 100 1Foto: STARSPORT

Vladan Milojević je proteklog vikenda na meču protiv Rada 100. put sedeo na klupi Crvene zvezde. Pobeda na Banjici u Superligi (3:0) bila mu je 73. na klupi crveno-belih, a pored nje do sada ima 19 ubeleženih remija i samo osam poraza.

Za Milojevića se mora naglasiti da nije samo statistički gledano najbolji trener Zvezde u ovom veku, mada je do pre par sezona malo ko verovao da će neko uskoro nadmašiti Slavoljuba Muslina. Crvenu zvezdu je preuzeo u leto 2017. godine i mimo svih očekivanja uspeo da uđe u Ligu Evrope, u kojoj je dolaskom do nokaut faze napravio najveći uspeh crveno-belih u poslednjih 25 sezona. Ove sezone je lestvicu pomerio na još viši nivo ulaskom u Ligu šampiona i zapaženim rezultatom protiv Liverpula (2:0). Navijači očekuju da će osim odbrane titule ovog proleća na „Rajko Mitić“ stići i Kup Srbije, te da će tako i Milojević ući u red trenera koji će moći da se pohvale duplom krunom.

Iako ga ugovor sa Zvezdom vezuje do kraja 2020. godine, nema sumnje da će uprava šampiona Srbije imati veoma težak zadatak da ga zadrži na „Marakani“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari