Vojvođanski superligaš nema novca da isplati bivšeg trenera, ali dovodi igrače 1Foto: STARSPORT

Srpski fudbalski superligaš Inđija je nekome majka, a nekome maćeha, jer kako drugačije objasniti činjenicu da se igrački neumorno pojačava za sledeću sezonu, a ovog meseca je uprava jednostrano prekinule pregovore sa Aleksandrom Janjićem, samo zato što je bivši trener prvog tima iz okoline Beograda produžetak saradnje uslovio isplatom nagomilanog duga.

Pod plaštom šturog objašnjenja „izgubljeno poverenje“ šef struke je pušten niz vodu, a sada se ima novca za angažovanje novajlija u ekipi. Ako ne za obeštećenja njihovim bivšim klubovima (u slučajevima kada ne dolaze kao slobodni igrači), ono za njihove buduće zarade u klubu koji bi ispao iz najvišeg ranga takmičenja da nije bilo proširenja Superlige za sezonu 2020/2021.

Tako su recimo u cugu dovedeni bivši Partizanov golman Marko Jovičić, koji je zbog ovog poziva odbio Metalac i Napredak, vezista Stefan Purtić iz Voždovca, te eksdefanzivac Crvene zvezde Jovan Krneta, koji je stigao iz azerbejdžanske Zire.

I tu nije kraj, pošto rukovodstvo kluba u tefteru ima još nekoliko zanimljivih igrača za svaku od tri linije tima, a vreme će pokazati da li će svi oni kao i starosedeoci iz svlačionice imati bolji tretman od Janjića. Njihov novoimenovani šef Bratislav Živković takođe, ili će jednog dana, morati preko suda da naplaćuju pripadajući novac kao što je primoran Janjić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari