"Volim da radim pod pritiskom": Stanojević se ne plaši se trenerskih izazova u Konji 1Foto: FK Konja

Bivši strateg Partizana dobio zadatak da svoj novi tim „podigne“ u fudbalskom prvenstvu Turske.

Aleksandar Stanojević juče je potpisao ugovor sa Konjom, a već posle današnjeg predstavljanja domaćim javnosti i medijma vodio prvi trening u svom novom klubu.

„Veoma sam srećan što sam ovde, otvaram novo poglavlje. Veliki izazov za mene i želim da se dokažem. Neko sam ko vredno radi, u fudbalu sam 24 sata, potrudiću se što bolje da se pokažem.

Svi imaju velika očekivanja od mene. Očekivano. To vam daje više snage i energije da se pokažete u najboljem izdanju. Navikao sam i volim da radim pod pritiskom, tako je bilo i u prethodnim klubovima.

Zbog toga ću se adaptirati na pritisak i očekivanja ovde“, izjavio je 49-godišnji stručnjak na početku prvog angažmana posle prolećnog svojevoljnog napuštanja Partizana.

Osim u klubu iz Humske, u dva navrata, Stanojević je radio u više kineskih klubova, kao i u Grčkoj, Izraelu i Saudijskoj Arabiji. U Konju je poveo stručni štab sastavljen od zemljaka, pa će mu u poslu pomagati Branko Vukašinović, Branimir Mićović, Nemanja Jovšić i Radenko Pantović.

Njihov zajednički zadatak biće popravljanje položaja u šampionatu Turske, gde je Konja, zbog serije loših rezultata, pala na sedmo mesto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari