Bili Beron: Volim Zvezdu, povredile su me poruke 1foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

„Ne znam zašto su ljudi to shvatili tako lično i, kažem ti, osećao sam se da su u momentu nestale te dve godine i sve što smo zajedno postigli. Volim taj klub, gledam redovno utakmice i navijam za Zvezdu svaki put, osim kada igraju protiv mog tima“, kaže bivši košarkaš Crvene zvezde Bili Beron.

Kao da je samo čekao pitanje o onome što se dogodilo u Pioniru 15. decembra, provalilo je iz Bilija Berona: emotivno, uz trud da bude odmeren, uz mešavinu ljubavi i gorčine, govorio je Amerikanac o detalju koji je razljutio navijače Crvene zvezde, kluba u kojem je proveo dve veoma uspešne godine. I iz svake reči i načina na koji je izgovorena čulo se koliko mu je stalo da sve bude u redu sa Beogradom koji mu je toliko prirastao k srcu.

Pre i posle toga, bio je to uobičajeno sadržajan razgovor sa čovekom sa kojim je o košarci lako govoriti i koji je na košarku bio upućen otkad je prohodao, pošto mu je otac Džim bio koledž trener.

U intervjuu za Sport klub, 32-godišnji Beron govorio je o seriji poraza Armanija i o tome kako s zadržali hladnu glavu, o metodama Etorea Mesine, ljudima koji su u Evropi uticali na njegovo košarkaško oblikovanje, Zvezdi, ali i o Novaku Đokoviću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari