Vranjanci nesrećni za Futsal reprezentaciju: Srbija – S. Makedonija 1:1 (1:1) 1Foto: futsalsrbija.com

Samo zahvaljujući golmanu reprezentacije Antoniju Petrovskom koji je imao čak 21 intervenciju Futsal reprezentacija Severne Makedonije večeras je u Vranju izbegla poraz od Srbije, u trećem kolu kvalifikacija za EP u Holandiji Srbija – Severna Makedonija 1:1 (1:1).

U prvoj zvaničnoj internacionalnoj utakmici u Futsalu koja je večeras odigrana u Sportskoj hali u Vranju pred praznim tribinama reprezentacija Srbije koja se nalazi na 16 mestu FIFA liste u ovoj vrsti takmičenja, nije uspela uprkos velikoj inicijativi tokom celog meča da savlada reprezentaciju Severne Makedonije (44. reprezentaciju na FIFA listi).

Velika je šteta po oceni, sportskih izveštača sa ove utakmice, što nije bilo navijača jer bi uz tu podršku „orlovi“ sasvim sigurno dobili dodatni impuls za pobedu.

Srbija je povela sa 1:0, a onda je usledilo izjednačenje,što je bio i konačan rezultata utakmice odigrane u okviru kvalifikacija za EP u Holandiji 2022. godine.Revanš utakmica se igra 9. marta u Skoplju.

Na tabeli posle tri kola BIH ima 9, Rumunija, Severna Makedonija i Srbija po 2 boda. Otuda će utakmica u Skoplju biti i presudna za reprezentaciju Srbije, jer samo pobeda je ostavlja u borbi za drugo mesto i potencijalni baraž za plasman na Evropsko prvenstvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari