Vranje: Podeljeno više od 2.000 besplatnih ulaznica za meč Dinama i Inđije 1Foto: V. Ristić (Arhiva)

Uoči nedeljne utakmice baraža za popunu Superlige Srbije koja će biti odigrana na Stadionu Jumko, između Dinama i Inđije, danas je podeljeno više od 2.000 besplatnih ulaznica domaćim navijačima. 

Iz Policijske uprave u Vranju najavili su blokadu za saobraćaj u širem području ulica oko stadiona, kao i snimanje u skladu sa zakonskim merama ponašanje navijača, pre za vreme i posle utakmice.
Prema nezvaničnim informacijama iz uprave vranjskog kluba, iz Inđije je najavljen dolazak oko tri stotine navijača sa šest autobusa.
Utakmici Dinamo – Inđija, kako se očekuje prisustvovaće i visoki funkcioneri FSS. U prvom meču Inđija je na svom terenu slavila rezultatom 3:0 i stekla veliku i neočekivanu prednost uoči revanša na terenu u Vranju.
Domaća ekipa biće oslabljena za neigranje Leptira Masoukasa, Grčkog internacionalca, kao i trenera Dragana Antića koji su isključeni u prvoj utakmici.
Utakmica Dinamo – Inđija igra se u nedelju od 16 sati uz direktan prenos na Areni sport 1.
Glavni delilac pravde je Dragan Čolović iz Raške. On je bio i glavni sudija meča u kome je Dinamo u plej ofu pobedio Voždovac rezultatom 1:0.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari