Vučelić: Partizan sutra plaća dug

Odluka UEFA zbog neisplaćenih dugova

Ostavite komentar


  1. Nema para, vlast je smanjila primanja penzionerima, prosveti, kulturi, zdravstvu uz prethodnu medijsku pripremi da su zaposleni u javnom sektoru visak, teret na grbaci radnika, da su dzabalebarosi, da su ….i sada dajete te pare fudbalskim klubovima. Da li su ljudi normalni? Ovo je nevidjena sramota i bezkrupuloznost! Uzas od nemorala vlasti!!!

  2. Baš je izdašna pomoć države Partizanu samo da se ne skandiralo: "Vučiću kederu"!!!! Još jedno javno sportsko preduzeće koje pravi konstantne dugove. A vraćaju građani preko budžeta.

  3. miloradu vucelicu je trebao narod da sudi,,za sve one lazi i propagandu koju je koristio kao direktor televizije,,,,,,,,,,a sada je u partizanu,,,,,,,,,,izgleda da sam olos vlada srbijom,,,,da tu nema posteni ljudi,,,

  4. Dok su klubovi u debelom minusu , funkcioneri plivaju u luksuzu i bahatosti , vidite ispred stadiona šta funkcioneri voze i u kakvim kućama žive . Umesto da se preispita način funkcionisanja klubova i metod kako su napravili ovolike minuse a onda odgovorni procesuiraju , korumpirano sudstvo drži predmete u fijokama -do zastarelosti.

  5. Ovo je ozbiljna stvar, a jednostavno se zahvaljuju vlasi i Vučiću.
    da li je moguće, pa vlada nema pare, to su narodne pare, koje se sada daju mafiji …

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.