Vučić: Bio bi rat u zemlji da je Bjeković postao predsednik FSS 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

„Da nije bilo razumnog ponašanja Nenada Bjekovića, što će mi zameriti svi Zvezdini navijači, da nije pokazao kakav je gospodin, imali bismo haos u zemlji. Samo što rat u državi nismo imali jer ni jedni ni drugi nisu hteli da popuste. Popustio je Bjeković i pokazao da je ozbiljan čovek“, rekao je predednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je, gostujući na televiziji Prva, pričao o izborima u Fudbalskom savezu Srbije, ali se i osvrnuo na prozivke koje mu upućuju navijači Partizana.

Na pitanje da li je očekivao da se neko iz Fudbalskog i Košarkaškog kluba Partizan ogradi od skandiranja navijača, Vučić je istakao da „ne očekuje ništa“ i da „već godinama traje licemerje i spinovanje i Partizana i Zvezde“.

– I kada bi izdali neko saopštenje, bolje da ga ne izdaju. Sve vreme rade pokvarenu stvar, svi oni zajedno. Kada Zvezda pobedi u fudbalu u Surdulici iz nepostojećeg faula, ne penala, sudije kradu za Zvezdu. A zato nedelju pre toga kada imate čistu krađu u Topoli u korist Partizana, tišina. Čak i u medijima u kojima su dominantni, ni reči o tome. I obrnuto. Crvenu zvezdu da pitate, da pitate Terzića, je l’ ste videli krađu u Topoli, pokazaće vam je 500 puta. A neće da vam pokažu krađu u Surdulici. Jedni i drugi će u svakom trenutku da vam objasne da je država za sve kriva.

On se potom osvrnuo i na izbore u FSS-u, piše Nova.rs.

– Sećate se svađe oko Fudbalskog saveza, samo što rat u državi nismo imali jer jedni i drugi nisu hteli da popuste. Popustio je Nenad Bjeković jer je pokazao da je ozbiljan čovek.

On je kritikovao uprave da se „ne distanciraju od navijača“ i da „samo traže pare“ i ponovo se vratio na Bjekovića.

– Da nije bilo razumnog ponašanja Nenada Bjekovića, što će mi zameriti svi Zvezdini navijači, da nije pokazao kakav je gospodin i kakvaj situacija u državi, iako ga nisam pozvao telefonom, onda da vam kažem, imali bi haos na zemlji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari