Vučić: Podrška za sledeće medalje

Ostavite komentar


  1. Veliki uspeh naših sportista svakako treba nagraditi i odati priznanje njihovoj borbi, srčanosti i želji da za Srbiju daju sve od sebe.

  2. Svaka čast na pruženoj partiji u borbi za bronzu nakon teškog i neočekivanog poraza u polufinalu!

  3. Velika velika bronzana medalja za nasu odbojku jer nije mala stvar biti treci u evropi.Ne trebaju da tuguju uopste jer su napravili odlican rezultat i Srbija to vidi.A za Majdova ne treba trositi reci.Jednom recju perfektan nastup i osvojena medalja.

  4. Bolje ista,nego ono sto smo ocekivali,u skladu sa unutrasnjim sportskim dijalogom…!!!

  5. Vučić je izjavio da mu je onaj smeč na mreži u poslednjem setu bio najteži u novijoj istoriji, ali nekako je uspeo da izbori medalju i mnogo je srećan. Ovo je njegova najteža i najdraža sportska pobeda, koju posvećuje Srbiji i zabezeknutom Nikoli Grbiću, koji ne veruje šta ovaj priča.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.