Vučić ponovo postao student, školovaće se za košarkaškog trenera

Ostavite komentar


  1. Dobro mu ide lupanje banana deci. Kako će AV uopšte prihvatiti da nešto ne zna, zamislite njegovog učitelja i te muke kada bude trebao da ga uči. Usput, mislila sam da on već sve zna, šta će mu škola. Ono što tek ne mogu da zamislim je da on podučava neke klince. Navukli bi se trauma za celi život. Vučić i pedagoški rad- dijametralno u suprotnosti.

    1. Nažalost, u pravu si. Ako se ikada (naravno, ne verujem u celu priču, to je nova bajka za lakoverne) odluči da radi kao sportski radnik sa decom, roditelji decu treba da upišu u neku drugu školu ili klub, da im ne maltretira decu.

      1. Nije to bajka – to je vrhunac satire u kojoj živimo.

    2. Ma lupa on banane opoziciji, već godinama, a izgleda da će to raditi i u buduće.

    3. Bolje bi mu bilo da je upisao fakultet za žonglere, tu mu nema premca, a sa košarkom samo bi zamajavao sebe i drugih, koji ga ne pročitaju dovoljno.

    1. Kamo sreće da je ranije shvatio svoje domete i ispunio svoj mladalački san! I mi bi svi danas bili mnogo srećniji, zadovoljniji, ponosniji, bogatiji, ZDRAVIJI …. Ta šta bi nam još trebalo?

  2. Znaci: kraj politicke karijere je blizu!? Jos neke stvari da se privedu kraju (u smislu stavljanja potpisa tamo gde jos nije stavio), da se obezbedi „kvalitetan“ naslednik, i, cao djaci! Sto rece onomad Stjepan Mesic: moja misija je zavrsena – Jugoslavija vise ne postoji (ili nesto slicno). Tako ce i sadasnji predsednik. Dobro ce oprati ruke od svega (20 sec) i, u vidu lastinog repa, nestati sa politicke scene.

  3. Pa trebaće mu nov posao, koliko uskoro. Sad će i zvanično da vežba lupanje banana našoj deci, i to na online kursevima. Možda Dača može da mu pomogne, ima neka iskustva sa bananama

    1. Koji bre novi posao? Pa nijedan nije ni obavljao. Ovo sa ovom zajebancijom na mestu premijera i predsednika sns-a se ne racuna. To i Pera lozac moze da obavlja cak i bolje od imenovanog.

      1. Ma nije uopšte, radio je kao novinar na Palama, i bio je direktor sportske hale Pionir, ali se to izgleda na računa.

  4. Odlično. I onako diploma s pravnog ništa ne vredi tamo gde ćeš pobeći.

  5. Ovaj čovek je baš klovn, prolupao je načisto, ko bi njemu poverio ekipu? Pa ne možeš na utakmice da dovodiš navijače autobusima i da ih podmićuješ sendvičima i da igraš po pravilima koja ti uspostavljaš, ej,

  6. Kvalifikovao se za taj poziv lupanjem banane metar nižim klincima pred kamerama

  7. Jedan takav je hteo da provodi penzionerske dane sa unukom Markom, ali mu se nije dalo. Morao je prethodno da ode u zatvor da plati ogromne racune koje ne ostavio za sobom neplacene. U zatvoru je ostao do kraja zivota.

  8. Nije uzeo u obzir da nece igrati protiv Babica koji ne sme ni da sutira, niti ce mu se svi sklanjati sa puta i postavljati lopovsku, da lakse pridje kosu.

  9. …neradnik ima sve vreme ovog sveta na raspolaganju….tuzno

  10. Da li postaje student da bi sa njima učestvovao u protestima ili kad igra košarku sa decom da bude glavni na terenu i da im udara rampe (banane)

  11. A sada će postati novi Maljković,ej pa ajde skloni se sa svih funkcija i treniram do penzije.

  12. Jesmo li zbog tog, pametniji i srećniji građani Srbije!?
    Jesmo li zbog tog, stiti i zadovoljni, građani Srbije!?

    1. Ako mu studije Kosarke budu isle kao i studije Prava (. minimum 6 godina.) talentovani klinci za Kosarku su mirni dugo vremena
      Jos i kada bi uspeo da ubedi par svetskih diktatora (. da ih ne nabrajam ) da i oni promene profesiju mnogi narodi bi bili srecniji…

  13. Bolje da je to izabrao kao mlad. Manje bi štete učinio, sve u svemu možda bi stradao samo neki klub zbog njega, ovako država se pretvorila u privatni sportski klub.

  14. Pravi momenat, sam vodiš državu u jeku pregovora sa Kosovom, pandemijom, najvećom ekonomskom krizom koja preti svetu…i upišeš školu za košarkaškog trenera. Da li se traži neki lekarski pregled pri upisu?

  15. nafatiro se on za pet generacija, čist marketing, što ne uči za varioca?

  16. Dobiće u bratskoj Kini neki tim da trenira kada ovde završi karijeru. Pod uslovom, naravno, da prvo ne dobije bukagije oko nogu.

  17. Zamisli dodje ti predsednik drzave na predavanje, radi kolokvijum, polaze ispit (ceka na red u hodniku) i na kraju mu budes mentor na Zavrsnom radu ili clan komisije na Zavrsnom radu.

  18. Posto je doticni poznat kao veoma ambiciozan,posle kosarke mozda predje na tenis.
    Neka se spremi Novak da sidje sa svetskog broj 1.Stize bolji….

  19. Nadam se da ce sto pre okoncati politicku karijeru. A na drzavnom faksu ne idu studije i posao nikako, ne znam kako je na privatnom ili je tu bitno samo platiti!?

  20. Pa zar za to zanimanje nije najvaznije zdravlje? Pa cak i za studiranje je valjda potrebna neka sportska praksa. Sta je sa njegovim sirotim srcem? On stalno hoce nesto za sta nije sposoban. ‘Najbolj i’student hoce sve samo ne ono z a sta je bio ‘najbolji’.Ja bih onda preispitala te njegove ocene na pravnom

  21. Auuuuu brate, kolike su tvoje frustracije iz detinjstva!!!! Sad konacno mozes da ostvarujes sve svoje decacke snove.

    1. Nema za njega leka burazeru. Upoznao sam u zivotu mnogo ljudi,i svasta sam doziveo,ali ovakvog kompleksasa nisam video. Auuuu!

  22. Upisao čovek školu, da bi još brže,jače i bolje lupao deci banane.

  23. Još jedan student koji će bez znanja završiti i diplomirati.
    Baš me interesuje ko će da mu da negativnu ocenu. Uostalom može to u budućnosti da mu zatreba, kada bude trenirao zatvorsku ekipu u Zabeli.

  24. Tužan, sam, neostvaren i neispunjen lik… Džabalebatoš bio i ostao. Kako smo dozvolili mediokritetima da se bave odgovornim stvarima?

  25. Prvo ces, ‘Treneru’,da okoncas ‘utakmicu’ koju si nad nama zapoceo pre 30 godina sa tvojim ‘Vojvodom’.
    A svoje infantilne navijacke komplekse ces onda morati da izivis negde u Rusiji, (ako te tamo prime) kada konacno pobegnes, jer te ni jedan indeks ovde nece zastititi od onoga sto ce ti se desiti!

    1. E tu skolu on nikada nece zavrsiti. Koja budala majko mila. Srbiji,za koga si glasala?

  26. Super, bolje da bude dozivotni trener KK CZ nego predsednik Srbije. Jos samo da ih ABA liga izbaci iz takmicenja.

  27. To i nije toliko lose, naime u sportu ne prolaze prazne price, pejzazi u magli i obecanja kao sto prolaze u politici. Odmah se vidi koliko si dobar i koliko si los. Isto tako ne mozes da napredujes ako nemas talenta, ako nisi spreman da ucis i ako ne poznajes taktiku. Osim toga, zvalavi gospodin, moze da racuna na podrsku botova, mada se nebi bas kladio na to, ali… Zivi bili pa videli.

  28. Eto rešenja za Zvezdu dugoročnog on I Čović idemo na vrh evrope.

  29. Lepo je da je A. Vučić dobio indeks na Visokoj sportskoj i zdravstvenoj školi, na Čukarici. Treba imati u vidu da A. Vučić sada obavlja funkciju Predsednika Srbije (plata je 1083 evra, u dinarskoj protiv vrednosti), da je u svojoj 50. godini, da je otac dva maloletna i jednog punoletnog deteta, da stanuje na Novom Beogradu, da radi pretežno na Starom gradu; biće tu raznih izazova. Tako je školarina za prvu godinu na studijskom programu za sportskog trenera na toj visokoj školi 1100 evra (u dinarskoj protiv vrednosti). Bilo je potrebno za dobijanje indeksa, pored položenog prijemnog ispita, i lekarsko uverenje preangažovanog Zavoda za zdravstvenu zaštitu studenata i to tokom proglašene epidemije COVID-19. Ne može se zanemariti ni izjava ministra zdravlja Z. Lončara od pre osam meseci, da će predsednik Srbije morati da promeni način života i rada i da uzima redovno terapiju,

  30. Ne verujem njegovim spinovima , njegov egzemplarni karakter nije sposoban da kaze istinitu recenicu. Priprema on nesto sasvim drugo. Zivi bili pa doziveli.

  31. A koji je bio na rang listi,koliko je poena osvojio na prijemnom ispitu? Jel upao na budžet i jel ima pravo na studentski dom?

  32. Pametno. Moći će da trenira košarkaški tim KPU Zabela. Nadam se vrlo skoro.

    1. Driblovaće tamo mladiće i studente sa protesta, zna on gde je potencijal!!

  33. Ovi iz Palmotićeve nikako da mu pronadju karton zagubljen prilikom nekih renoviranja ali dugogodišnje zaposleni se sećaju da raznovrsne terapije nisu davale żeljene rezultate.

  34. Ako zanemarimo činjenice da nema šanse da je prošao zdravstvenitest, da nije polagao prijemni, i još mnogo toga, šta AV ima sa košarkom?? Voli košarku?? Pa svi je volimo, barem većina. Trenirao je?? Generacija smo iz Zemunske gimnazije i teško da se isticao po bilo čemu. Po košarci pogotovo. OK, bio je u odeljenju korektora i novinara tako da su imali veliki deficit dečaka, ali to bi trebalo da mu da prostora da se iskaže! I nije imao pojma. Igrao je u bloku 45 ali ni tu se nije isticao. Jedino što mu pamtimo iz tog vremena je zaludjenost Zvezdom i pokušaj da glumi mangupa. Ali nije imao ni gradju, ni herca za to (što ne smatram lošim, čak naprotiv), samo fascinaciju.
    Ovo upisivanje škole je samo još jedno smejanje u lice svima. Ja, ja, ja, pa ope malo ja. I posle toga, opet ja… pravio puteve, zgrade, najveći demokrata (radikal), najbolji student (6 godina na pravnom!!??)…. A u stvari lik koji traži poltrone, ali mu ni to nije dovoljno pa mora sam da se hvali konstantno…
    Bolesno, debelo bolesno

  35. Kada neko nije ostvaren u svom poslu, kada ga mrzi, kada mu okruženje (narod) ne odgovara, učiniće sve da promeni posao i ostvari dečačke snove. Sva sreća da je to trenerski posao, jer da je sanjao da postane astronaut, sad’ bismo morali da mu kupimo spejs šatl… Mila moja majko, što me rodi ovde, a ne u avionu iznad Svazilenda!

  36. imali smo ludu srecu da zivimo pre kosarke, jao onoj ekipi koju on bude trenirao kad se domogne diplome i dvogodisnjeg ugovora! i da trenira osudjenike ne bi bilo u redu, jer su ljudi vec kaznjeni

  37. Ma, dobrosmo prošli da je samo košarka. Lupaće banane klicima, ali to je otprilike sva šteta.
    Pošto se u poslednje vreme mnogo bavio respiratorima, medicinskim materijalom, pandemijama i zdravljem ljudi generalno, čudi me da nije upisao medicinski fakultet. U startu bi mu priznali pola ispita i završio bi za samo dve do dve i po godine!

  38. Mene blam i sram. Imam strašan transfer blama, opet i stalno. Ima li on ženu, majku, oca, brata, sestru… nekoga normalnog pored sebe, da ga zaštiti i kaže mu da ne radi sada ovo što je uradio? Znamo da je bolestan, ali ne mora to i da potvrđuje, zbog sveta makar, da nam se ne smeju.

    1. Sad tek vidim da je ova objava predsednika koje god države u rubrici „sport“. I sad tek ne znam šta stvarno da mislim o svemu. Kolektivno ludilo posle kojeg sledi besnilo.

  39. Ako bude bilo nekog trenera dok bide boravio u Zatvoru može nešto i da nauči, ali će ga išijas pod stare dane sprečiti da nekoga trenira.

  40. Nikada nije kasno za ostvarenje svojih snova. Sigurna sam da ćete biti dobar trener, jer sve što radite, radite od srca.

  41. Nikada nije kasno ulagati u sebe, dodatno se usavrsavati pa i menjati interesovanja i zanimanje.

    1. izuzetno je zanimljivo, interesantno, kako za naucnike tako i za obican svet, a da je lepo, lepo je, to je jos i blago receno, velicanstveno je, fantasticno, neuporedivo lepse od umetnickih slika, od kojekakvih simfonja, od zalaska sunca, od zvezda, preprelepo je sto bi mladez danas rekla, a vi ste meni ulepsali dan i toliko ste interesantni da mi je zao sto vas licno ne poznajem

  42. Blagoš nama od sada pa dovijeka.Kako je upisao strukovne studije ? Položio test , ima tri godine aktivnog bavljenja sportom (navijačko huliganstvo se ne računa) …

  43. Ne znam sto bi bilo kome smetalo sto se neko bori za svoje snove.

    1. Nikola, Nikola, je li moguce da ne vidite nista specificno u ovom indeksu dobijenom usred narodne zaraze i u zemlji koju je upravo novi student unazadio i unakazio

  44. Kako se upisao na fakultet sada polovinom jula meseca, kada ni jedan fakultetne radi zbog letnjeg raspusta? Ko mu je izdao indeks koji on na slici drži u ruci?

  45. Vredni,radni i pametni ljudi imaju moral i osećaj odgovornosti pa se igraju i ispunjavaju sebi želje kad završe poslove za koje su birani i plaćeni.Dakle:Kosovo,EU,uređena država,manje novca za oružje i crkve a više za bolnice i škole,demokratija a ne diktatura,poštovanje narodne.volje a ne zbrinjavanje poltrona,bitova i sličnih.G.Putin može da studira hokej a predsednik male i siromašne Srbije treba da podnese ostavku da bi se neko potpuno posvetio našim problemima.Na predsednikovom mestu,stidela bih se fotografije uz tekst sa indeksom.

  46. Svaka cast, uvek treba pratiti svoje snove. To je jedina istinska sreca.

  47. Sreca nema cenu, povrh svega odlicno je za zdravlje. Aktivnost je bitna za odrzavanje forme!

  48. Kada su zelja i ambicija jake uvek pronadju svoj put do ostvarenja! Samo jako i srecno !

  49. Očekivano!-Godinama se sprema igrajući džepni bilijar!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.