Vujadin Savić završio igračku karijeru i pridružio se stručnom štabu Crvene zvezde 1foto:Starsport

Preuzimanjem ekipe od strane Dejana Stankovića, Miloš Milojević nije u prvi mah kompletirao stručni štab, već je u Nenadu Milijašu dobio prvog asistenta, dok je za upražnjena mesta ostavio određeni vremenski okvir kako bi doveo ljude u koje ima povrenje i sa čijim je radom upoznat. Ipak, pristao je mladi stručnjak na klupi Crvene zvezde i da pruži šansu treneru-početniku u liku Vujadina Savića. Trideset dvogodišnju fudbaler odlučio je nedavno sa završi sa profesionalnom karijerom i automatski se priključi stručnom štabu Milojevića

Savić je upoznat sa igračkim kadrom još iz perioda kada je igrao za Crvenu zvezdu. Prijatelj je sa Milanom Borjanom i Markom Gobeljićem i u datom aspektu trebalo bi da bude koristan u poboljšanju timske hemije i održavanja sklada u svlačionici.

Istovremeno, Milojević je, sa taktičko-tehničke strane, pojačao stručni štab iskusnim stručnjakom kojeg je upoznao radeći u Skandinaviji. Iranac Poja Asbagi stigao je u Beograd sa epitetom stručnjaka koji je samostalno vodio Geteborg, mladu reprezentaciju Švedske i engleski Barnsli, sa kojim je, svojevremeno, ispao it druge u treću ligu. On je bio velika želja Milojevića; pristao je i da napusti mesto šefa struke, kako bi se priključio mladom srpskom stručnjaku u Crvenoj zvezdi.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari