Vulin: Zašto se utakmica prekida zbog Mladića, ali ne i zbog Nasera Orića?

Ostavite komentar


  1. Bas zato sto pravila nisu ista za sve, ti si kao neki ministar, a ne lik iza resetaka na mnooogo godina.

  2. Niti je to sport,niti fudbal,niti je za politička razglabanja tamo gdje politike nema ,pogotovo ne za političke amatere.Zasto forsirati nesto sto nema buducnost?

  3. Zato sto u Srbiji ne sme da se kaze da si Srbin,zato sto Srbi imaju najmanja prava od svih nacinalnih manjina a pogotovo od muslimana …eto odgovora,a zasto je to tako pitam Vas politicare?!

  4. Zato sto sto si dozvolio ili ih iz Beograda poslao da skandiraju to sto skandiraju i mislis da druga strana mora to da proguta i ne reaguje.Ovi zlikovci su vas proizvod i jednog dana cete i zbog njih,pored ostalog,iza resetaka biti.

  5. Zato što je Mladić osuđeni ratni zločinac a Naser je slobodan kao lastavica!!!

  6. Tetkino iz Kanade očigledno je još jednom zadužen da izgrava budalu i da se pravi kao da je dolazak holigana sa rekvizitom za veličanje ratnog zločinca u Novi Pazar i planirano dizanje tenzija ne kažnjivo jer sur Pazarci gle čuda reagovali…..kome je ovo u interesu nek se neko ko ima imalo mozga upita a internet ovce nek i dalje bleju.

  7. Zato što je Mladić ratni zločinac a Naser Orić je slobodan kao lastavica!!

  8. Zato što,Medjunarodnim sudom u Hagu kojeg je osnovao UN…Naser Oric je oslobodjen svake odgovornosti,za bilo kakav zlocin…,dok je Ratko Mladic proglasen krivim za GFNOCID…najtezi zlocin koji postoji. Eto zasto.

  9. Zato što si ti ministar policije i zato što postavljaš idiotska pitanja kroz press konferencije umesto da radiš svoj posao i da iniciraš parlamentu da donese zakon kojim bi se svako skandiranje svakom ko je optužen za bilo kakvo krivično delo kažnjava, kao i za bilo koje skandiranje kojim se asocira na izvršeno krivično delo.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.