Zaječar bio domaćin teniskog turnira za najmlađe 1Foto: TK AS Timok

Minulog vikenda u Zaječaru je održan teniski turnir u organizaciji TK “AS Timok” za takmičare do osam godina. Učestvovali su takmičari iz Beograda, Niša, Bora i Zaječara.

U subotu 19. februara, u sali OŠ “Ljubica Radosavljević Nada” u Zaječaru, u organizaciji TK “AS Timok” organizovan je turnir OP “Zaječara” za takmičare do osam godina.

“Učestvovali su takmičari iz Beograda, Niša, Bora i Zaječara. Turnir je iz kalendara TSIS i igra se po pravilima mini tenisa. Viđeni su odlični mečevi, jako dobra tehnika izvođenja osnovnih udaraca, za taj nivo takmičenja. Marko Đokić iz Crvene Zvezde, je imao pet pobeda, Nikola Mitić iz Niša, četiri pobede, ali odlične mečeve i mnogo pobeda ostvarila je i najbrojnija i najmlađa domaća ekipa “AS Timoka”. kažu organizatori.

Ekipa u sastavu Anđela Jovanović, Dunja Arizanović, Teodora Nikodijević, Marko Đokić, Stefan Krstić osvojila je zlatne medalje, dok je srebrne medalje osvojila ekipa u sastavu Nika Jevtić, Nikola Mitić, Luka Savić, Petra Tričković, Pavle Tomić.

Velike pohvala od strane gostiju za organizaciju, dobio je teniski klub “AS Timok”, koji je na osnovu interesovanja ali i potrebe kluba, od ove godine iz svojih redova, osposobio nove sudije i trenere.

Anja Petković, položila je za D licencu TSS-a, i radiće sa najmlađim polaznicima u klubu, dok je Miloš Perić, savladao kurs za sudije, i već na svom prvom zvaničnom turniru u svom domaćem klubu pokazao da je Zaječar, ali i ceo region dobio jednog ambicioznog, nepristrasnog teniskog sudiju.

 

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari