Saslušanje Đokovića u Ministarstvu za imigracije večeras, nastavak suđenja u Saveznom sudu

Ostavite komentar


  1. Ovo je sad prešlo u personalni obračun između premijera Australije i porodice Đoković. Budite ubeđeni da je australiska javnost imala na uvid sve uvredljivo izvikivanje Srđana Đokovića na račun njihove zemlje i vlade, za koji mu oni sada ispostavljaju račun.

  2. To je već srpski inat,inače već je trebao napustiti Australiju.Sad on ispada kao borac u svetu protiv vakcinacije,a ceo svet proklamuje vakcinu,da treba najmanje 80% svetske populacije da budu vakcinisani.On treba da da primer za to pošto je svetski poznat kao najbolji teniser,a ne revolucionar.

  3. Australijanci se plase da ce Novakov ostanak dati vetar u ledja antivakcinasima!Kako je to moguce kad oni nemaju antivakcinase,vakcinisani su 80%?A svi koji niau,Australija ce deportovati,bez obzira na drzavljanstvo?Tako to oni zamisljaju?

  4. Jedinstvena prilika za gradjane Srbije da vide kako funkcionise normalno sudstvo, nesto sto nikada ranije nisu imali prilike da vide u zemlji.

  5. Ovo više nema veze sa javnim zdravljem i Coronom.
    Ima veze sa urušavanjem zdravlja i pitanje bezbednosti Novaka Djokovića KOME STE DALI VIZU.
    Opasno iživljavanje.

    Gde je Novak?

  6. Posto je sad ovo politicka odluka za deportaciju , Drzava Srbija ima obavezu da upotrebi sva pravna sredstva, politicka…….. koja su na raspolaganju da ga zastiti. Proterati Australijskog diplomatu ili slicno

  7. Kakvo je to nezavisno sudstvo kada ministar poništi sudsku odluku i donese suprotno rešenje!? To bi bilo kao da mene sud oslobodi od nekog dela, a Vulin pošalje u zatvor!!!

  8. Da li je to sto se sudjenje nastavlja u Saveznom sudu dobro ili lose za Novaka Djokovica?

  9. Strašno… Svaki čovek ima pravo na izbor… Mnoge zemlje su to pravo stanovnicima oduzele na mnoge načine… Ako je preležao dva puta, a drugi put u decembru i dalje ne želi da se vakciniše, njegova stvar… Nole se voli, Nole je čovek, Nole se poštuje, Nole je broj jedan ❤️ i to je to

  10. Bilo bi očekivano da se Nole povuče iz ove situacije koja,posle svega,dovodi u pitanje uspešnost učestvovanja na samom turniru.

  11. Sad ce da tuze Noleta, dok ne nadju nezavisno sudiju koji sudi po zelji premijera Australiji.

  12. Nadal ne može da osvoji AO jer nije u takvoj formi, ako ste gledali njegove mečeve prethodne nedelje, to se lepo vidi!

  13. Pravda za Novaka, ali po srpskim arsinima…?? Izjava Predsednika A.V. je bas primer mesanja u unutrasnja pitanja jednog suverenog kontinenta…Samo me plasi, da se dijaspora na australskom kontinentu ne podigne protiv nenarodnog rezima Australije, i osnuje fondaciju Srdjan Djokovic za pomoc zemlji Matici…

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.