Žander: Nadam se da ćemo u Beograd doneti povoljan rezultat 1Foto: EPA-EFE-Anders Kjaerbye

Fudbaler Crvene zvezde Santana Žander rekao je danas da očekuje težak i uzbudljiv meč protiv Jang Bojsa i naveo da se nada da će se crveno-beli u Beograd vratiti s pozitivnim rezultatom.

„Znamo da dvomeč pred nama nije lak, ali u ovoj fazi takmičenja nema lakih protivnika. Sve su to prvaci svojih država. Jang bojs je bio dominantan prošle godine u švajcarskom šampionatu, ali i Zvezda je bila u Srbiji. Očekujem uzbudljiv meč, siguran sam da će publika uživati u kvalitetnoj utakmici“, rekao je Žander za klupski sajt.

„Mi ćemo se u poslednjoj liniji postarati da naša mreža miruje i nadam se da ćemo u Beograd odneti povoljan rezultat“, dodao je on.

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su danas za Švajcarsku, gde ih sutra od 21.00 očekuje prva utakmica plej-ofa za Ligu šampiona protiv ekipe Jang bojs.

„Rastemo kao ekipa iz dana u dan, stekli smo bitno iskustvo u dosadašnjim mečevima u Evropi, kao i u domaćem prvenstvu. Pobeda u Kopenhagenu nam je svima dala dodatno samopuzdanje, pokazali smo da imamo karakter, da smo najjači kada je to najbitnije i nadam se da ćemo i u Švajcarskoj to još jednom dokazati“, rekao je Žander.

Za Švajcarsku su otputovali: Milan Borjan, Zoran Popović, Filip Stojković, Miloš Degenek, Marko Gobeljić, Radovan Pankov, Milan Rodić, Santana Žander, Hose Kanjas, Mirko Ivanić, Marko Marin, Miloš Vulić, Njegoš Petrović, Veljko Nikolić, El Fardu Ben, Mendeš Tomane, Veljko Simić, Aleksa Vukanović, Ričmond Boaći i Mateo Garsija.

Zbog kartona pravo nastupa nemaju Dušan Jovančić, kao i Nemanja Milunović, a zbog povrede sa ekipom nisu krenuli Milan Pavkov i Srđan Babić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari