Žarko Lazetić najavio derbi prvog kola Superlige: Spremni smo za meč sa Partizanom 1Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je danas da u njegovoj ekipi i dalje postoji „određena polu-euforija“ zbog dobrog rezultata iz prošle sezone i da će iz nje pokušati da izvuku najbolje da novu sezonu u Super ligi Srbije, protiv Partizana, započnu kako treba.

„Iako je početak prvenstva odložen, uvek nam treba još malo vremena za rad pred prvo kolo koje sa sobom nosi određenu neizvesnost, a pogotovu kada je protivnik Partizan. Ne verujem da je iko u optimalnoj formi, pa nismo ni mi“, rekao je Lazetić.

„Ipak, zadovoljni smo što počinju prvenstvene utakmice za koje smo se spremali i koje su nam nedostajale“, dodao je trener kluba iz Bačke Palanke.

Fudbaleri TSC-a sutra dočekuju ekipu Partizana, u utakmici prvog kola Super lige Srbije.

„Raduje nas pozitivni naboj i trema pred mečeve, a kod igrača se oseća dobro raspoloženje. U timu još uvek postoji određena polu-euforija zbog dobrog rezultata koji smo napravili prošle sezone i iz nje ćemo pokušati da izvučemo najbolje da novu sezonu započnemo kako treba“, rekao je trener TSC-a.

Lazetić se osvrnuo na pojačanja koja su stigla u klub i kojima je svakako potreban period adaptacije, ali je dodao da je zadovoljan kako su se snašli u ekipi.

„Dobro reaguju na zahteve i sve ide u pravom smeru. Iz dana u dan napredujemo i novajlije pokazuju da su prava pojačanja. Imaju svu moguću podršku stručnog štaba i saigrača, a i vreme da se naviknu na klub, ekipu i zahteve u igri. To nije jednostavan proces, ali sačekaćemo da dođu do nivoa na kome treba i mogu da budu“, rekao je Lazetić.

Utakmica prvog kola Super lige Srbije TSC – Partizan na programu je sutra od 21.00 u Bačkoj Topoli na TSC Areni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari