Završen drugi Memorijalni turnir Zoran Popović Pop 1

Pred oko 800 gledalaca, u Vranovu kod Smedereva, odigrana je finalna utakmica 2. Memorijalnog turnira „Zoran Popović Pop“ kojom je završeno ovo fudbalsko nadmetanje u znak sećanja na prerano preminulog trenera FK Proleter, prenosi regionalni informativni portal Podunavlje info.

Titulu pobednika, nakon žestoke borbe, odnela je ekipa Nezavisni sindikat Hestil 1 pobedivši ekipu Alatnica BMB Sopot rezultatom 6:3. Treće mesto zauzela je ekipa FK Milan Sd. Pobednička ekipa plasirala se na finalno takmičenje Jelen kupa u Novom Sadu, čiji pobednik odlazi u Rim na derbi Lacio – Roma.

Finalno veče, pored dobrog fudbala, obeležile su nagradne igre Jelen kupa, ovogodišnjeg generalnog sponzora turnira u Vranovu.

Osim utakmice za prvo mesto odigrane su i dve revijalne. Najpre su se sastali veterani Vranova i Radinca sa kojima je svojevremeno igrao i Zoran Popović Pop,a potom i ekipe Jelen kupa i Popovih drugara.

Pobedničkim ekipama uručeni su pehari i novčane nagrade, a za najbolje pojedince nagrade je obezbedila porodica Zorana Popovića Popa, koja je dodelila i zahvalnice učesnicima turnira, sponzorima, sudijama, medijima koji su izveštavali o ovom događaju i Zoranovim prijateljima koji organizuju turnir.

Za najboljeg novinara proglašen je Radoje Glišić dopisnik Sportskog žurnala.

Najbolji igrač turnira je Vladan Prvulović,a najbolji golman Miloš Knežević, obojica iz pobedničke ekipe Samostalni sindikat Hestil 1, dok je najbolji strelac Božidar Simić iz drugoplasirane ekipe Alatnica Sopot.

Ove godine dodeljena je i nagrada za Fer plej koja je pripala igračima ekipe Delta montaža .

Drugi Memorijalni turnir Zoran Popović Pop trajao je od 19. juna do 4. jula. Prema procenama organizatora za 16 večeri na tribinama terena u Vranovu utakmice je ispratilo više od pet hiljada gledalaca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari