Željko Obradović posle derbija: Odigrali smo katastrofalno u završnici 1Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener Partizana Željko Obradović rekao je posle utakmice 8. kola ABA lige u kojoj je njegov tim izubio od Crvene zvezde (90:74) da su crno-beli odigrali loše u finišu meča.

„Želim da čestitam ekipi Crvene zvezde na zasluženoj pobedi. Žao mi je jer smo igrali dobru utakmicu 35 minuta, bili u prilici da se vratimo i odigrali katastrofalnu završnicu. Problem nam je bio zadnjih pet minuta. Matijas Lesor nije trenirao od Madrida. Rekao je da je spreman da igra, a videli ste koliko je igrao. Alen Smailagić je na ličnu odgovornost tražio da igra iako nije spreman. Vladimir Brodzijanski je i dalje u periodu adaptacije. Tu leži suština problema naših visokih igrača“, rekao je trener crno-belih.

On je dodao da je Partizan napravio seriju grešaka u poslednjih pet minuta.

“Koncentracija je bitna u odnosu na to kako postavljaš utakmicu. Kad imaš drugu ili treću šansu da šutneš rasterećeno, drugačije. Zadnjih pet minuta, ponoviću. Imali smo tajmaut gde smo pričali o tome. Dve izgubljene lopte za redom, lopta u ruke rivala, nesportski faul, sve se skupilo ”, izjavio je Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari