Željko Obradović posle pobede nad Zvezdom: Raduje me pobeda, žao mi je zbog razlike 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener Partizana Željko Obradović rekao je posle utakmice 21. kola Evrolige u kojoj je njegov tim pobedio Crvenu zvezdu rezultatom 79:78, da je zadovoljan zbog trijumfa, ali tužan zbog toga što na kraju razlika nije bila veća od jednog poena.

„Zadovoljan sam, pobedili smo, iako nismo odigrali dobro, mogli smo i morali mnogo bolje. Međutim, momci su se borili od prvog do poslednjeg minuta, nastojali su da opravdaju podršku navijača kojima se zahvaljujem od srca. Na kraju, uspeli smo da privedemo meč kraju, ali ostaje žal što razlika nije malo veća“, rekao je Obradović.

Poput njegovog kolege Ivanovića i Obradović je istakao činjenicu da je njegov tim imao manje izgubljenih lopti od rivala.

„Igrali smo pametno u odbrani i napadu. Kontrolisali smo dešavanja na parketu od prvog do poslednjeg minuta, ali mi je stvarno žao što nismo sačuvali četiri poena prednosti. Ledej je odigrao odličan meč, ali me više raduje odnos osvojenih i izgubljenih lopti. Zvezda je tim koji u svakoj utakmici daje maksimum, tako je bilo i u derbiju koji je ostao iza nas. Nadam se da su ljubitelji košarke uživali u sjajnom meču“, izjavio je trener crno-belih, a zatim dodao:

„Raduje pobeda u derbiju, ali nema vremena za slavlje, jer za nekoliko dana sledi duel sa Mornarom, pa duel sa Asvelom. Ostalo je još mnogo do kraja ligaškog dela takmičenja u Evroligi i zaista je teško baviti se spekulacijama i procenama kakvi su krajnji dometi“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari