Željko Obradović u Partizanu - odluka do kraja meseca   1Foto: EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Najtrofejniji itrener u istoriji evropske košarke Željko Obradović izjavio je večeras da postoji mogućnost da se ponovo vrati u „svoj klub“ beogradski Partizan.

Tokom gostovanja u emisiji „360 stepeni“ na televiziji N1 Obradović je potvrdio da postoji mogućnost povratka trenerskom poslu „samo da vidim da li će neko da se seti da postoji trener Željko Obradović“.

„Desile su se neke privatne stvari, kovid, ali odmorio sam se, napunio sam baterije… Meni je važno da to bude vezano za motivaciju. Motiv znači da ste predani, a ako niste predani i spremni da radite, onda bolje ne ulaziti u priču“, kazao je Obradović, prenosi Nova S.

Kako je naveo pričao je sa klubovima.

„Partizan je klub koji volim, gde sam počeo, tu sam proveo najlepše godine. Tu sam stekao mnogobrojne prijatelje… Ljudi će uvek pričati, a ja sam rekao da ću odluku o tome gde ću nastaviti da radim doneti krajem juna, u dogovoru sa porodicom i ljudima do čijeg mišljenja mi je stalo“, dodao je on.

Upitan da otkrije da li je bilo bilo kakvih pregovora, bivši trener Panatinaikosa i Fenerbahčea je otkrio:

„Nikakve pregovore nisam vodio ni sa kim. Imam čoveka koji mi vodi pregovore, on mi donese informaciju o klubu, i ja posle toga sednem sa ljudima. Ako sam uspeo da procenim da mi je interesantno, sednem i pričam sa ljudima. Ako ne, onda ne pričam, jednostavno ne želim da oduzimam vreme ljudima. Znaćemo za dvadesetak dana“, dodao je Obradović.

Obradović je vodio Partizan od 1991. do 1993, a 1992. da je doveo do titule prvaka Evrope.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.