Zoran Gajić novi predsednik Odbojkaškog saveza

Ostavite komentar


  1. Tekst Milojka Pantića u "Danasu" od pre neki dan je izgleda potpuno primenljiv i na OSS. Tu je sve rečeno, nema šta da se doda.

  2. Da li moze u ovoj nasoj Srbiji nesto sto je uspesno potraje neki duzi period, defitivno ne. Cim politicari udju u bilo sta to mora da je kraj, propast jer nemoze nesto u Srbiji da bude uspesno a da za to nisu zasluzni politicari. Da li ce ikad tome doci kraj, verovatno ne. Steta da se i jedna tako uspesna sportska organizacija na ovakav nacin razbije. Pitam se samo da li ti ljudi koji su glasali
    imaju ikakve veze sa sportom i interesima sporta. Sigurno je da ce se pod sloganom demokratije proglasiti da je pobedila demokratija a sta vi narode mislite o tome.

  3. Ovde u svakom sportskom savezu stoji u zavesi SPS.
    Zato sto se preko sporta peru velike kolicine novcna, kontrolisu razne navijaske grupe, utice direktno na mlade jos u osnovnim skolama… indoktrinacija svake vrste. To je neki vid bande, sportski savezi, a ujedinjeni cine mafiju.

    Sve to treba sto pre privatizovati, pa neka se onda cesu ako mogu o drzavni budzet.
    Raus!

Ostavite komentar


Sport

Sferopulos: Pokazali smo karakter 10

Sferopulos: Pokazali smo karakter

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je posle pobede nad Partizanom da je meč bio na vrhunskom nivou i da je njegova ekipa pokazala karakter.

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.