Zvezda ipak dolazi u Vranje 1Ilustracija Foto: www.wikipedia.org /Wlodzimierz

U potpuno zabludu medije na jugu Srbije doveli su članovi Takmičarske komisije Fudbalskog saveza Srbije (FSS) donoseći u dva dana kontroverzne odluke.

Na kraju danas je saopšteno da će utakmica šesnaestine finala KUP-a Srbije između Dinama i Crvene Zvezde biti odigrana u Vranju, sledeće srede sa početkom u 14 sati na stadionu Kompanije Jumko, gde je su „žuti“ nastupali u Prvoj ligi Srbije (PLS).

Većini medija iz FSS, je najpre povrđeno da će se utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije između Dinama i Crvene Zvezde odigrati na Gradskom stadionu u Surdulici, jer „navodno stadiona Kompanije „Jumko“ ne zadovoljava potrebe za jednu ovakvu utakmicu“.

Tokom jučerašnjeg dana iz FSS, je najpred novinaru Danasa potvrđeno da će utakmica „definitivno biti igrana na stadionu u Surdulici“, da bi potom kasno popodne stigla Odluka da će meč ipak biti igran na Stadionu „Jumka“ u Vranju.

Fudbalska javnost na jugu Srbije pozdravila je „verovatno i konačnu odluku“ FSS da Dinamo dočeka tim Crvene Zvezde na Stadionu „Jumko“. Ovo će biti prva zvanična utakmica koju Dinamo igra protiv višestrukog prvaka države.

U međuvremenu došlo je i do „interventnih radova“ na proširenju kapaciteta stadiona na kome je Dinamo igrao utakmice kao član Prve lige Srbije (PLS).

Utakmica će biti odigrana u sredu od 14 sati. Iz Uprave vranjanskog kluba najavili su prodaju ulaznica u prostorijama turistilke organizacije Vranje (TOS) u centru grada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari