Fudbalerima Zvezde zabranjen ulazak na Kosovo (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Brat Marko može da pozove brata Milana, a brat Milan da pozove brata Ramuša … i da to srede !!!
    Naš narod se raduje toj utakmici

  2. Pa znalo je svako dete,doduse starije od 3 godine,da nece pustiti Zvezdu i njene navijace na Kosovo,u srce Srbije,ali i ovde je politika vaznija od sporta,treba malo da vidimo Marka Djurica na tv kako prica o srpstvu,i pravima na slobodno kretanje,o tome sta nam rade,a jedino sta rade i Marko i Terza je maltretiranje igraca i uprave Zvezde koji su otisli malo da se provozaju do Jarinja i nazad zarad drzavnih jeftinih poena,sramotno i zalosno.
    Navijam za zvezdu i ortodoksni sam zvezdas,ali me sramota i zalosno se osecam sta Terzic i drugi kriminalci rade u srpskom sportu,i kako sport korise tamo gde mu nije mesto.
    Zbog Marka Djurica i takvih ljudskih ljustura se mladi i sele iz ove zemlje,ostaju samo tri kategorije:
    Oni sto ne mogu naci posao vani,stari,i glasaci SNS

    1. Eh, Marija. Zašto im to nisi rekla pre nego što su pošli? Da im srušiš sve granične prelaze! Ovako moraju da se pate.

      1. Gde im je sad onaj tenk?
        Vučić im napravio granične prelaze od čvrstog materijala pa svi junaci nikom ponikoše.
        Delije?

  3. Bas cu da vidim naprednu reakciju kada Vljaznimi bude hteo da u okviru „lige Kosova“ odigra urakmicu sa lokalnim klubom iz Preseva. Kakvo li ce objasnjenje teletabisa da bude?

    1. @Bubuleja

      Srbija je medjunarodno priznata drzava za razliku od „republjik kosova“ te je samim tim pravljenje nekakvih paralela bas jadnjikavo.. Sto se tice teletabisa, pre ce biti da su teletabisi oni koji izigravaju advokate albanskih naci-fasista prilikom njihovog ko zna kojeg po redu kompleksaskog izivljavanja.

  4. Sad ce Vucic da krene u borbu za nas narod na Kosovu. Sa okacenim ordenom oko vrata.

  5. igra se kup srbije na kosovu.samo vi gurajte prst u oko i biće sve u redu.kakav kup srbije na kosovo i što ne igrate sa pristinom pa da sport bude u funkciji mira i saradnje. ovako samo dolivate ulje na vatru pa svi nisu naivni da ne vide o čemu se tu radi. jedino nedostaju navijači zvezde a u ovom slučaju mogu da im se pridruže i navijači partizana pa da dogadjaj bude kompletan. što se tiče saglasnosti uefa bilo bi dobro da se objavi to pismo pa da vidimo kakva je saglasnost data.

    1. @gradjanin

      Pismo UEFA-e je vec davno objavljeno i jasno pise da C.Z ima pravo da odigra tu utakmicu na Kosovu. Po medjuanrodnom pravu Kosovo je deo Srbije. Kada smo kod guranja prsta u oko, sta je stvaranje albanske paradrzave na teritoriji Srbije nego guranje prsta u oko? Imate Albaniju pa se tamo igrajte drzave.

  6. Tja, niste baš razumeli.
    U redu je Kup, Zvezda nije.
    Da je došao Obilić (sa Cecom na čelu navijača, naravno) odigrali bi bez problema utakmicu u sred Prizrena a kamoli u nekakvom kilavom selu na severu Kosova.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.