Zvezda savladala Olimpijakos sa 3:1 u drugom kolu LŠ

Ostavite komentar


  1. Rekao sam Terzicu da zovne Vulica inda sam mu rekao: Sine, daj gol i eto on je dao. Nekako sam predosecao da ce bas on doneti preokret.

  2. Primer prncipa „ti za tri“ na međunarodnoj sceni.Zvezda pobedi „bratski“ grčki tim kod kuće, a Grci uzmu tri boda Zvedi u Grčkoj, u revanšu. Grčki trener čuvao najbolje igrače na klupi! Čuvao!? Od čega, od koga? Od straha da ne pobedi Beogradu? Naravno, „tri za tri“ uz obilje golova, jer se svaki gol plaća.. Dakle, u revašu će biti 3:1 za Olimpijakos.
    Uzgred, terzić još nije obasnio klađenje u ogromne svote na golove uoči takmice sa Pari Sen Žermenom u prošloj sezoni Lige šmpiona. Taj terzić se, za sada, u Srbiji spasao robije zahvaljujući vučiću, ali kad ga uhvate u Ligi šampiona ni vučić neće moći da mu pomogne, da ne govorim kako će se tek provesi kad više ne bude bilo vučića da čuva leđa kriminalcima

    1. I na sve to još treba postaviti i pitanje kolika je bila kvota na kladionici da će biti prelaz iz 1 u 2.

      1. I na sve to treba objasniti odakle grobarima inspiracije za sve ove teorije zavere,nije ni to lako smisliti. Ali dobro, ne znaju oni kako je pobediti u Ligi šampiona,valjda će nekada i to dočekati. A novinarima zahvaljujem, vidim čitav jedan tekst o ovoj pobedi (zaista objektivan i realan). Očekujem isto i za Ligu evrope,osim u slučaju da Partizan pobedi, onda slede izjave od svih 11 igrača i celokupnog stručnog štaba, kao i hvalospevi o igri i treneru.

Ostavite komentar


Sport

Klop: Nema problema sa Salahom 10

Klop: Nema problema sa Salahom

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da je njegova svađa sa fudbalerom te ekipe Mohamedom Salahom potpuno razrešena i da nije nanela štetu njihovom dugogodišnjem odnosu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.