Zvezdan Mitrović opet na birou rada, rasprava sa navijačima Galatasaraja koštala ga posla 1foto:Starsport

Temperamentni crnogorski stručnjak ponovo dobio otkaz zbog nedovoljno dobre kontrole emocija.

Strasti su bile uzavrele nakon što je Galatasaraj ispustio 25 poena prednosti u duelu sa francuskim Dižonom u FIBA Ligi šampiona.

Turski mediji pišu da je Mitrović dobio otkaz jer se posle meča sočno ispsovao sa jednim od navijača Galate.

Klub je poražen, iako je vodio sa 25 poena razlike (96:93).

Posle utakmice navijači su bili toliko besni da su krenuli sa verbalnim vređanjem crnogorskog stručnjaka.

Nepristojnost je bila tolika da se Mitrović nije suzdržao, već je bio vinovnik svih nemilih scena zbog kojih su najbliži saradnici morali da ga smiruju i izvedu iz hale.

Strasti se nisu smirile ni na konferenciji za novinare, jer su ga predstavnici medija upitali da li bi posle svega trebalo da porazmisli o ostavci.

– Ne vidim razlog za ostavku. Ne znam zašto me to pitate. To mi je vrlo interesantno. Ovo je prvi put da čujem za ovakvo pitanje na konferenciji za novinare – vidno nervozan replicirao je Mitrović.

Na kraju, crnogorski sturčnjak nije uspeo ni godinu dana da provede na klupi Galate, s obzirom na to da je na istu seo maja 2023. kada je zamenio Grka Andreasa Pistolisa.

Inače, svoj temperament prezentovao je i dok je vodio Monako. Mada nikada nije potvrđeno, otkaza ga je koštao verbalni konflikt koji je imao sa Majkom Džejmsom na jednom evroligaškom meču što su zabeležile i kamere tokom direktnog prenosa.

Galatasaraj je ove seozne uložio poprilična sredstva kako bi postao što konkurentniji Fenerbahčeu i Efesu, pre svega, ali je trenutno daleko od borbe za titulu, s opbzirom na to je sedmi na tabeli domaćeg prvenstva.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari