Đukanović za Rojters: Crna Gora meta projekta Velika Srbija

Ostavite komentar


  1. A Crna Gora je projekat skaljarskog i kavackog klana. Na celu im je osoba poznata policiji.

  2. Kako don Milo objasnjava cinjenicu da za 30 godina njegove vlasti nije bilo ni priblizno ovako velikih protesta naroda? Kako objasnjava da nikada nije pola Crne Gore izaslo na proteste zbog njegove autokratsko-mafijaske vladavine a da sada protestuju i oni koji su uvek glasali za njega pa cak i oni koji su clanovi njegove partije? Mozda ipak nisu u pitanju Srbija i Rusija, mozda je ipak u pitanju samo besmisleni zakon koji je doneo i kojim pokusava ne samo da otme srpske svetinje vec pre svega da izbrise sve srpsko u Crnoj Gori i pored cinjenice da mu se 1/3 gradjana izjasnjava kao Srbi i bar jos 1/3 koja se ne izjasnjava tako ima u kuci porodicnu knjigu koja jasno kazuje ko su i sta su? Mozda nisu Srbija i Rusija krivi, mozda je samo mali diktator precijenio svoju moc a mozda je donosenjem ovog zakona samo izvrsavao naredjenja onih koji ga zbog svega sto je radio poslednjih 30 godina drze u saci, a sto znaci njihovim interesima?

  3. Evo dobar putokaz za sve diktatore . Eto moze Orban isto da optuzi Srbiju ili Erdogn i Lukashenko. Znaci ako zagusti izmisli nekog velikog neprijatelja

  4. milo,lako je napadati i krviti i srbiju,rusiju ili bilo koju drzavu,svoju gresku neces da priznas,zasto te nerviraju litije i sav narod na ulicama,zasto se preznojavas za medije,boli tebe nesto drugo sto nisi uspeo da dobijes …veoma brzo ce se zavrsiti ovo sve u crnoj gori sto si ti izazvao sa tim tvojim glupostima,mozes i da pretis,hapsis,zabranjujes bilo sta ali onaj dole uporan narod nikada neces uspeti da pobedis

  5. Isto tako Crna Gora je meta projekta Privatna Drzava u MOM apsolutnom vlasnistvu ( Milo Britva ) !

  6. Ko se još loži na te bljuvotine i glupost zvane Velikosrpska agresija ili Velika Srbija kojom se pravda svaki otpor Srba bilo gde, sto je najsmešnije u Crnoj Gori i nije samo srpski već i narodni , Crnogorski otpor. Pa ovo je protiv razuma svakog, kao boljševici ste. Djuki preigrao si se, malo ti je bilo hteo si sve, dok si im vadio iz džepova još su i ćutali jer nije baš očigledno, ali sada baš jeste, pa te napustiše i tvoji glasači, i padaš jado slobodnim padom.
    „mala li je žrtva sva Srbija
    od Dunava do mora sinjega“…
    pozdrav od najvećeg Crnogorca Njegoša

  7. NATO je pokrio granicu sa BH I Srbijom, nema doturanja vojne opreme i stvaranja SAO Kraine, ko bude uhvacen u doturanju materijala sudice mu u Hagu

    1. E, moj J ovane , uvijek su granice i bile zatvorene , i kontrolisane od velikih sila a uvijek se pomagalo i uvijek ce se pomagati to je jedan narod ta crta koju neko zamislja kao negu granicu i ogradjen zabran to je promjenjiva kategorija ,reci to turcima i drugima koji su u siriji i libiji jordanu i svuda a koja SAO, o cemu ti pises , srbi u rs imaju pravo na odcjepljenje a drugo je pitanje ko i koliko njih ce priznati to, jer sile ne moraju da se povijaju zakonima oni rade sta im je volja , i to je u redu znaci nije trenutak mada se priblizava , bitno je imati tu svijest o odcjepljenju i raditi sve u tom pravcu , i bice i to gotovo bezbolno bez suza .

  8. Ucite od Mila kako se vodi politika , zabrljas , uvalis se , u zelji da poslusas , i kad ne ide kako je zamisljeno eee jbg , imas uvek dezurnog krivca za sve a to su Srbi u zadnjih 10 vekova a kako se odvijaju stvari uvek ce i biti krivci za sve , to je kao ono zasto ga bijes ?vala neznam pravo da ti recem , valjda on zna , onaj bijeni , prisjetice se vec necega .Zabrljao si bre Milo , tesko ces se izvaditi iz ovoga .Kakva velika Srbija pa nisu na celu Srbije patrioti , to su vise tvoji neg narodni igraci .

  9. Baron Minhauzen mu nije ravan! Ne samo da se vadi čupajući se za sopstveni perčin, nego još uvek misli da je mali bog, da iz ničega može da stvori nešto. Ali litije su pokazale da ima kozje uši. Lagao je i varao na izborima i referendumima bez nekih posledica, jer niko nije bio baš protiv „obnavljanja crnogorske državnsti“. Sad nek vidi šta demos u njegovoj demokratiji misli o njemu i njegovim izborima i referendumima! Ima ih koji misle da je mogao i bez toga, ali to su statičari koji ne znaju da država nije statčna stvar i da mora da napada da ne bi morala da se brani. A koga napadati ako ne Srbiju, utoliko pre što je i onu jamu iz koje se sad čupa kopao za Srbiju.

Ostavite komentar


Svet

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.