Artman: Drugi put se unosi otrov 1Foto: Medija centar

Bivša portparolka Haškog tribunala Florans Artman rekla je za televiziju O2 da je samoubistvo Slobodana Praljka stavilo u drugi plan presudu u zločinima u BiH.

“Strašno je to što se desilo… Činjenice koje su potvrđene u procesu su potpuno sklonjene sa glavnih vesti zbog skandaloznog događaja i koji je pokazao diletantsko postupanje Haškog tribunala“, navela je Artmanova.

Dodala je i da je princip i dužnost Haškog tribunala da se humano ponaša prema osobama koje su optužene za nehumano ponašanje.

“Ovo je drugi put da je unesena otrovna supstanca, prvi put je to bilo u pritvorskoj jedinici u slučaju Slobodana Miloševića. Ti lekovi su služili kao otrov, neutralisali su terapiju koju je dobijao zbog visokog pritiska. Danas je pred kamerama to čovek uradio, to je trajalo nekoliko sekundi, što je bilo dovoljno da neko reaguje, ali se ništa nije desilo…“, dodala je Artmanova. 

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

2 reagovanja na “Artman: Drugi put se unosi otrov”

  1. E moja Cveto, tek kad si napustila ovu lakrdiju od Suda, shvatila si da je reč o diletantskoj organizaciji…

  2. @scoby: To ne odgovara istini, rođače; Florens je napustila tribunal ZATO što je shvatila da je diletantska i kopumpirana organizacija.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.