BLOG UŽIVO Ukrajina: U ruskom granatiranju u oblasti Luganska poginulo 12 civila, više od 40 ranjeno

Ostavite komentar

  1. Procitam ponovo sta ovaj „pametni“ Trudo komentarise i ne mogu da verujem! Mi mozemo da ukinemo vase medije, ali je „neprihvatljivo“ da vi ukinete nase!!!

  2. NESTAŠICU HRANE IZAZIVA POMAMA PLAŠLJIVIH LJUDI KOJI STVARAJU ZALIHE BEZ POTREBE, A VEĆA POTRAŽNJA ZA SVAKOM ROBOM PROIZVODI AUTOMATSKI I VEĆU CENU. NIŠTA DRUGO NIJE ISTINA.

  3. Na dve godine ste zaustavili svet uz besomučno štampanje evra i dolara. Rezultat – Mask sa 50 milijardi na 150 milijardi, Bezos sa x na x*y, itd. OK, Rusija je kriva, svi ostali su francuske sobarice

  4. „Danas“ je nekad pokušavao da bude nezavisni medij, danas je najobičnije propagando glasilo jedne strane u sukobu (SAD), bez mnogo kredibiliteta i još manje čitalaca. „Danas“ je danas nebitan.

  5. Lugansk nisu granatirali Rusi nego Ukrajinci. Lugansk je pod Ruskom upravom. Očajnički pokušaji Ukro-Nacista da izazovu paniku u oslobođenom delu Ruskih Teritorija.

Ostavite komentar

Svet

Naslovna strana

30. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.