Da li je globalno zagrevanje prirodni fenomen?

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Tekst je previse uproscen. Planeta ima periode toplih i hladnih talasa. Otprilike svakih 200 godina imamo periode toplih i hladnih talasa. Ali i u tim periodman postoje dvadetogodisnji minimumi i maksimumi. Zavisnosti od ciklusa suncavih pega… Primera radi od 2025-2045 imace mo globalno spustanje temperature za 2,5 celzijusa … Tako da sve nije u globalnom zagrevanju ….

  2. Isto kao sto su nestali svi ostali virusi kada se pojavio Covid,tako je nestao i utisaj suncevih ciklusa na porast ili pad temperature na zemlji.

  3. Radi se o supreotnom …nepismenima se moze prodati sta god…Globalno zahladjenje je nasa buducnost…a ne globalno zagrevanje…Dakle malo čitajte…!!

  4. Mesozderanje je uz fosilna goriva najveci pokretac klimatskih promena. Takodje najveci zagadjivac voda na Zemlji, zvanican podatak UNDP. Zalosno je da ta ‘naucna zajednica’ ovo sve nece da prizna zvanicno, verovatno ce im trebati jos 30 godina. Takodje pandemije dolaze zbog ubijanja i jedenja zivotinja, ali SZO i mejnstrim mediji cute kao zaliveni.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Svet

Naslovna strana

26. novembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.