Đukanović: SPC čuva infrastrukturu Velike Srbije

Ostavite komentar

 1. Cekaj bre malo. Kako to drzava osniva crkvu u sekularnoj drzavi? Da nije mozda cilj asimilacija srpskog zivlja u CG? U oba slucaja Milo je debelo u sukobu sa svojim Ustavom i Poveljom o ljudskim pravima i slobodama, kao i svim ostalim aktima koji se bave ljudskim pravima i slobodama, a pravo na izrazavanje verskih i nacionalnih uverenja jeste jedno od njih. Jeste da je debelo u kriminalu i svakakvim zloupotrebama vlasti ali ova izjava mu je katastrofalna, sto se njega kao nekoga ko se predstavlja demokratnom i evropejcem tice. Ne radis ti Milo protiv Velike Srbije nego protiv srpskog naroda u CG koji ne pristaje na tihu asimilaciju koju sprovodis i na njoj zelis da dobijes podrsku glasaca koji nisu pripadnici srpskog naroda. Podstrekavas mrznju od kada si dosao na vlast uvek kada osetis da gubis podrsku i u CG i van nje.

 2. Sadašnja Crna Gora je nastala na kriminalu, živi na kriminalu i žoveće na kriminalu. Do trenutka kad se dotični ne umori i ode negde u USA da predaje predmet ,, Državni kriminal, stvaranje i održavanje“.

  1. Slican opis „patrijote“ vaseg kalibra pisu (osim Crne Gore) i za Kosovo,
   Bosnu i Makedoniju. Nazalost, sve sto ste rekli vise vazi za SPS i radikalsku Srbiju, nego za susedne zemlje.

 3. Postoji li neki medij ili novinar, bilo ko da podseti na nacin na koji je ekonomija Crne Gore uspostavljena. Da podseti na sve one “speed boats”, da podseti da je jedna takva drzava na crno uvezla avio pun Evra i to oznacila kao zvanicnu valutu??? Materijala koliko svi mi ne zelimo da postoji, a upirno se prenose izjave Mila Djukanovica kao da je on neki drzavnik. Dokle god se takav neko bude potencirao kao ispravan politicar koji ima nedto da kaze dotle cemo svi mi nastaviti da zivimo u zabludama i da dolazimo do saznanja da su svi mediji isti, ne sluze istini osim onoliko koliko ona odgovara finansijerima. Zivimo pred katastrofalno stanje sa nesagledivim posledicama!!!!

 4. Cuva Djukanovic svoju strukturu koja mu omogucava apsolutnu vlast i bogacenje, i nista vise. Setimo se samo sta je sve bio i kakve sve maske je oblacio da bi bio na vlasti.

 5. Da li je ovaj tulipan zna sta je mitropolija crnogorsko-primorska,Gracanica, Decani?

  1. Sigurno da zna. Kao sto zna, da ste vi pokusali „da povezete“ Karibe sa Andima. .

 6. Po Svetom pismu buducnost je u drzavama sa Multi kulturom jer je Bog stvorio oko 2 000 nacija i SVE ih podjednako podrzava. Hvaliti jednu ili dve Nacije atak je na Tvorca.

  1. Evo da se prekrizim i levom i desnom… kakve gluposti cu procitati na dnevnoj bazi da sam normalan poludeo bih

 7. Trgovac ti laže sa smijehom, žena laže suze prosipljući, niko krupno ka Milo ne laže. Čista milologika! A što jadan ne udari na katoličku crkvu i njene prekogranične eparhije? Što ti se Crnogorčad stara ne sahranjuje po crnogorskom obredu? Verujem ja tebi da ti stvarno misliš da si bogom dan, ali veru i ti meni da si ti sramota za Crnu Goru. Kako god okreneš ti si dete komunizma! Stotinu si promijenio vjera! Nikoga ti usrećiti nećeš.

 8. Sada ce njegov list j Srbiji Danas i njegov savetnik kod odvajanja Gdin Johan Samardzic da napisu jedan spin tekst podrske za unistavanje sveka spto ima predznak srpsko.

 9. Ti si Milo Car Mimikrije !
  Sa kakvom lakoćom izbacuješ
  falsifikate raznih vrsta, to je neverovatno.
  Naročito je poseban onaj u vidu
  komunjarske mantre-„Velika Srbija“ ?!
  Koliko ja razumem, sve što je CG
  kroz vekove stekla mačem to je
  potpuno u redu.Medjutim, kad se
  radi o drugima onda su oni okupatori, neprijatelji i rato-huškači?

 10. Trgovac ti laže sa smijehom, žena laže suze prosipljući, niko krupno ka Milo ne laže. Čista milologika! A što jadan ne udari na katoličku crkvu i njene prekogranične eparhije? Što ti se Crnogorčad stara sahranjuje po velikosrpskom obredu? Verujem ja tebi da ti stvarno misliš da si bogom dan, ali veruj i ti meni da si ti sramota za Crnu Goru. Kako god okreneš. Uostalom ti si dete komunizma! Stotinu si promijenio vjera! Nikoga ti usrećiti nećeš. Uzalud si pohodio papu. Njegoš je jedan.

Ostavite komentar

Svet

Naslovna strana

27. jun 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.