I Nemci odlaze na rad u inostranstvo

Studija o nemačkim emigrantima

Ostavite komentar

  1. Kretanje radne snage unutar EU nije imgracija nego obicni rasporedjivanje potrebnih strucnjaka U raznim delovima Eu po potrebi odn. Potrebi Otici iz Njemack u Austriji Hollandiji Svicarsku Skandinaviji Kao sto u USA otici iz istoka na zapad i“obrnuto! Mi smo dosli iz Austrije!

Ostavite komentar

Svet

Izvinjenje čitaocima: Očito smo naseli, ali naučili lekciju 9

Izvinjenje čitaocima: Očito smo naseli, ali naučili lekciju

Na ovom mestu je 1. februara ove godine bio objavljen intervju sa Danielom Smitom, navodnim britanskim stručnjakom za međunarodne odnose i bezbednost sa fokusom na Zapadni Balkan, pod naslovom „Daniel Smit: Vučić mora da shvati da priznanje nezavisnosti Kosova nije stvar kompromisa, već priznanje realnosti”.

Naslovna strana

6. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.