Petreus: SAD bi uništile ruske trupe ako bi Putin upotrebio nuklearno oružje u Ukrajini

Ostavite komentar

  1. Pa što ih već jednom ne uništite i pre upotrebe nuklearnog oružja?
    Šta ako ne upotrebi nuklearno oružje u Ukrajini nego na nekom drugom mestu, hoćete li ih i onda uništiti? Samo pitam, jer mi se sve više čini da i vi u ovoj prljavoj raboti debelo učestvujete i to u dogovoru sa Putinom, da malo naškodite Europi.

  2. Danasnji politicari kao da su ovisnici o kompjuterskim igrama – ako bilo ko upotrebi nuklearno oruzje imali bi globalni nuklearni rat – sve ostalo je cisto naklapanje i jedne i druge strane

  3. Kad bi Trump pobedio „danas“ posle podne Amerika bi se distancirala od Ukrajine sutra ujutru na radost i zadovoljstvo njegovih glasaca, sto je pola USA. Trump mozda nece biti predsednik ali njegovi glasaci ce biti tu sigurno. Vece mesanje u sukob je samoubistvo za svaku vlast u USA. Amerikanca interesuje da se cena goriva vrati sa 5 na 2-3 dolara po galonu, Super Bowl i Kim Kardasian.

  4. ови клошари американци постају све смешнији…хахахахаах

Ostavite komentar

Svet

Naslovna strana

2. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.