Putin zabranio kriptovalute

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Ovaj batica je gori od Lucifera, opsednut totalnom kontrolom, ubija sve sanse malog covwka da slobodno zivi.
    Gde nema njihovog uticaja tu je raj.

    1. Tebi niko ne brani da kupujes kriptovalute, samo nemoj posle nikoga da krivis ako te pokradu.

    1. Ne znam, ne interesuje me, mrzi me da čitam, mrzi me da mislim, i sve mi deluje opasno, Svet je pun prevaranata i sve će ne podave, ugušu i potruju!

  2. Biće dozvoljene transakcije digitalnim finansijskim sredstvima, kako je onda zabranio kriptovalute ? Naprotiv, donosi se zakon o kriptovalutama, dozvoljavaju se transakcije, samim tim kripto valute u Rusiji se priznaju !

  3. Upravo iz tog razloga kriptovalute i postoje, da ih niko ne može kontrolisati. Putin samo priprema teren za digitalnu rublju.

  4. A zasto ne bi vratili kompenzaciju.Tako smo preziveli sankcije.Trange- frange..ti meni ja tebi,bankarima sipak.A ko hoce da ga bankari pokradu,slobodno neka kupuje sto je vise moguce izmisljeniji novac .Ionako se i ovaj sada stampa bez pokrica i svima je super kada su u istoj igri.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Svet

Naslovna strana

2. decembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.