Nema prodavnica, automobila, većina stanovnika se preziva isto: Ovo je najmanje naseljeno ostrvo u Hrvatskoj

Ostavite komentar

 1. Ako želite mir i pravi odmor onda obavezno na Ošljak, relaksirati ćete se. A kako se živi najbolje poslušajte na Youtube Postolar tripper Ošljačka saga. Dali su pravi opis “briga” na otoku

 2. Ne hvala. To je bilo nekada. Danas kada imamo pristup tolikim destinacijama u svetu sto je pre bilo nezamislivo, HR mi nije potrebna. Necu da strepim da li ce neko da mi osteti auto ili pljune u hranu Zato sto sam iz Srbije.

 3. Mogli ste „metnuti“ još koju fotografiju ? Da bar vidimo na fotografijama lepe predele sa ostrva .

 4. Mediji su ucesnici u razvaljivanju prirode… Saljete tolike ljude na ostrvce da ostave pustos… Ostavite ostrvce Valcicima, mi im nismo potrebni, a NI PRIRODI!!!

 5. @Ne hvala
  Bas ce tebi neko da pljune u hranu, idi begaj… Vise puta bio, nista osim ljubaznosti u HR. Nisu svi divljaci, ni ovde ni tamo!

 6. Što ne napisaste kakva je situacija sa pijaćom vodom, strujom, kanalizacijom i sličnim čovekovim „izmišljotinama“ iz 20. veka !?

 7. Ako misliš da si nepoželjan što si Srbin go te čeka u99% zemalja u svetu.Šta misliš zašto???

 8. @Obad
  Nikada, i nigde mi se nije desilo da budem nepoželjan zato što sam Srbin, a obišao sam bezmalo tih „99%“ zemalja o kojima govoriš.

 9. Pored tolike Grčke Turske Italije Španije da ne nabrajam dalje letovati na ostrvcu bez ikakvih sadržaja. Pa bar neka prodavnica i kafić da ima. Svašta.

Ostavite komentar

Region

Naslovna strana

28. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.