Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: U sudaru tri automobila, od kojih je jedan sa srpskim tablicama, jedna osoba poginula 1Foto: Printscreen/Nova.rs

U saobraćajnoj nesreći na auto-putu kod čvora Novigrad na Dobri u četvrtak je oko 10.30 časova smrtno stradala jedna osoba, a sedmoro je povređenih prevezeno u bolnicu, saznaje Hina od karlovačke policije i u Zavoda za hitnu medicinu, a prenosi N1 Zagreb.

Na auto-putu A-1, kod čvora Novigrad na Dobri u smeru Zagreba dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala tri automobila, slovenačkih, slovačkih i srbijanskih nacionalnih oznaka.

Prema informaciji upravnika županijskog Zavoda za hitnu medicinu Perice Vucelića, nekoliko timova Hitne zbrinulo je i u karlovačku Opću bolnicu dovezlo sedam povređenih osoba, a karakterizacija njihovih povreda znaće se nakon pregleda, piše N1 Zagreb.

Sledi uviđaj na mestu saobraćajne nesreće, a saobraćaj auto-putem u smeru Zagreba je obustavljen, te se na čvoru Novigrad na Dobri preusmerava na put D-6 Netretić-Karlovac-Zagreb.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.