Vijesti: Ubica sa Cetinja imao dozvolu za oružje, ustreljen sa oko 20 metaka

Ostavite komentar

  1. Ne znam zasto se setim Balkanskog spijuna kad god procitam da policija ima „odredjene podatke“…ali nece da ih saopsti!

  2. pa konji jedni crnogorski.nije ruski diplomata kriv za masakar koji se nazalost dogodio.nesposobna vlada pa skrece paznju sa velikih problema koje ima drzava,.

  3. Ubica imao dozvolu za oružje i da nije bilo građanina koji mu je uzvratio ko zna koliko bi još ljudi pobio. Dok dođe policija manijak može da pobije na desetine ljudi.

Ostavite komentar

Region

Sutra ponovo protest u Podgorici povodom izmene Zakona o predsedniku 10

Sutra ponovo protest u Podgorici povodom izmene Zakona o predsedniku

Pristalice crnogorske opozicije sutra će organizovati protest, treći u poslednjih dvadesetak dana, nakon što je Skupština usvojila sporne izmene Zakona o predsedniku kojim se ustavne nadležnosti predsednika žele preneti na parlament kako bi se otvorio put da poslanik i diplomata Miodrag Lekić bude izabran za novog premijera.

Naslovna strana

28. novembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.