Vujanović: Crkve će biti državne, Srbi da uđu u Vladu Crne Gore

Ostavite komentar

  1. „„U tom vremenu katastar nije bio dokaz svojine, vi ste imali katastarski list kao jedan od evidencijskih listova nekretnine, to nije imalo nikakav poseban značaj. Kasnije će tek katastar dobiti na svom značaju. Ja mislim da to sad nema nikakvog značaja. Kako je to katastarski evidentirano, nema nikakve vrednosti“, rekao je on.“

    Kad je za komuniste katastar imao znacaj? To su trice i kucine burzoaskih drzava, ono sto CK odluci to je zakon 😉 Koliko znam pre predsednikovanja si radio kao advokat, pa valjda znas za pravnu instituciju odrzaja nad pokretnim i nepokretnim stvarima?

  2. Retrogradna nacionalizacija a Srbi da uđu u vladu da daju legitimitet otimanju.

  3. Osim u Iranu, mislim da nigde na planeti bogomolje nisu državne.

  4. Ау. Стаљинизам је још жив у Монтенегру али чак ни стаљинисти нису присвајали цркве ка ови што хоће. Нека их НАТО обавести да није религиозна организација са „државним“ црквама.

Ostavite komentar

Svet

Naslovna strana

27. januar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.