Autobus 707 kasnio više od dva sata

Ostavite komentar


  1. To je normalno za liniju 707 a i za sve ostale linije u gradu katastrofa koliko je los prevoz u Beogradu! GDE SU TI NOVI AUTOBUSI!!!

  2. Otpravnik na bilo kojoj okretnici ima, za svaku liniju, ažutne informacije o broju autobusa (sa garažnim brojevime) na trasi. Otpravnik beleži vreme svakog polaska na svim linijama u njegovoj nadležnosti. Na zahtev građanina koji čeka na prevoz otpravnik je godinama unazad mogao da pruži pouzdanu informaciju o sledećem polasku vozila na nekoj liniji. Međutim, kada je doneta odluka da grad Beograd visinu „donacija“ GSP-u uslovljava brojem polazaka na linijama javnog prevoza u GSP-u je doneta odluka da otpravnici imaju obavezu da trenutni broj vozilla na trasi čuvaju kao najstrožu poslovnu tajnu. Građanima i čitaocima Danasa mnogo će značiti ako zapis otpravnika na Zelenom vencu o polascima vozila na liniji 707 u kritičnom periodu vremena ugleda svetlost dana.

  3. Cuo sam da i autobus 602 ne prolazi uvek u odredejno vreme. Linija je potrebna ali autobus je najcesce poluprazan, pa bi trebalo uvesti neko manje vozilo kao npr. na liniji 24

  4. Nije samo slučaj sa 707. Dešava se sa svima. Bus stoji 30 metara od stajalista i kad mu dodje vreme krene i ode „iskljuci se“. Moje e i misljenje moje okoline je da se GSP urusava tadi prodaje, a oidnarodjene „čelnike“ age i begove nije briga za javni prevoz jer ga oni i ne koriste. Imaju kola i privatna i službena. Treba odbiti placati kartu jer je na delu iživljavanje na ljudima. Uveden je neko tzv „letnji red“ kao da leti ljudi ne rade.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.