Bastać: Grad uništen zbog Vesićevih poslova

SZS ispred ulazau Skupštinu grada doneo gomilu blata, performansom podsetio vladajuću stranku kako izgleda Beograd

Ostavite komentar


  1. Zato vidimo veciti zamenice, kako si ti sredio Slaviju, gde umesto ranijih pet minuta da je (Slaviju) obidje, coveku sada treba dvadeset minuta do pola sata,zato vidimo svakodnevno pucanje cevi i poplave, izlivanje fekalija u Kotezu i drugim naseljima na levoj obali Dunava,unisteni Trg Republike, itd. Tako da je bolje da gledas svoja „dela“ a ostavis se Djilasa.

    Postovanje Redakciji Danasa

  2. Teško da se to može nazvati performansom i da to uradi neki školovan čovek, dakle… Sve je rečeno…

  3. Ako je g-din Bastać zaista i doslovno osobe sa invaliditetom nazvao „invalidima“, kako je navedeno u tekstu, onda je time najviše rekao o sebi.

  4. ovakva bezocnost prema DJilasu dostize nobelovsku velicinu,, pa pogledajte za momenat Bulevar revolucije i Most na adi

  5. Vesić je čovek sa mnogo ideja, i sve što radi je da ulepša Beograd jer i on sam tu živi. Beograd je sve lepši.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.